ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Gündem 27.05.2020 - 13:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3001+ kez okundu.
 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Vali Seddar Yavuz, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Seddar Yavuz, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.  Eşi Selda Yavuz ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutlayarak, hal ve hatırlarını sordu. Hasbihalde bulundu.   İlk ziyaretini Şahincili mahallesinde ikamet eden Şehit Akın Bayram’ın ailesine yapan Vali Seddar Yavuz, eşidin eşi Filiz Bayram ve çocuklarının bayramını kutladı. Aileye çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yavuz, şehidin eşi ve çocuklarının hal ve hatırını sorarak, ayaküstü sohbette bulundu.  Aynı mahallede ikamet eden Şehit Yalçın Yamaner’in ailesine de ziyaret eden Vali Yavuz, şehidin eşi Hacer Yamaner ve çocuklarının bayramını kutladı. Daha sonra sırasıyla Şirineveler mahallesinde ikamet eden Gazi Uzm. Çvş. Olgun Gülmez’i, Karşıyaka mahallesinde ikamet eden Şehit Şenel Şahin’in eşi Ayten Şahin’i, aynı mahallede ikamet eden Şehit Birol Yavuz’un Hatice Yavuz’u, son olarak da Akyazı mahallesinde ikamet eden Gazi P. Uzm. Çvş. Mustafa Bahri Çağlayan’ı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutladı. Ailelere, çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yavuz, ailelerle kısa süreli sohbette bulunarak, hal ve hatırlarını sordu.  Şehit ve gazi aileleri ziyaretini tamamlayan Vali Seddar Yavuz, konutuna dönerken sahilde karşılaştığı 65 yaş üstü vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin de bayramını kutladı. 65 yaş üstü vatandaşlarla ayaküstü kısa süreli sohbette bulunan Vali Yavuz, yaşlılara koronavirüs günlerinin nasıl geçtiğini sordu.  HABER MERKEZİ
Vali Seddar Yavuz, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Seddar Yavuz, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

 Eşi Selda Yavuz ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutlayarak, hal ve hatırlarını sordu. Hasbihalde bulundu.  

İlk ziyaretini Şahincili mahallesinde ikamet eden Şehit Akın Bayram’ın ailesine yapan Vali Seddar Yavuz, eşidin eşi Filiz Bayram ve çocuklarının bayramını kutladı. Aileye çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yavuz, şehidin eşi ve çocuklarının hal ve hatırını sorarak, ayaküstü sohbette bulundu.

 Aynı mahallede ikamet eden Şehit Yalçın Yamaner’in ailesine de ziyaret eden Vali Yavuz, şehidin eşi Hacer Yamaner ve çocuklarının bayramını kutladı. Daha sonra sırasıyla Şirineveler mahallesinde ikamet eden Gazi Uzm. Çvş. Olgun Gülmez’i, Karşıyaka mahallesinde ikamet eden Şehit Şenel Şahin’in eşi Ayten Şahin’i, aynı mahallede ikamet eden Şehit Birol Yavuz’un Hatice Yavuz’u, son olarak da Akyazı mahallesinde ikamet eden Gazi P. Uzm. Çvş. Mustafa Bahri Çağlayan’ı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutladı. Ailelere, çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yavuz, ailelerle kısa süreli sohbette bulunarak, hal ve hatırlarını sordu.

 Şehit ve gazi aileleri ziyaretini tamamlayan Vali Seddar Yavuz, konutuna dönerken sahilde karşılaştığı 65 yaş üstü vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin de bayramını kutladı. 65 yaş üstü vatandaşlarla ayaküstü kısa süreli sohbette bulunan Vali Yavuz, yaşlılara koronavirüs günlerinin nasıl geçtiğini sordu.

 HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.