ŞEHİT ÇOCUKLARI TBMM'DE

Gündem 09.05.2018 - 07:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2833+ kez okundu.
 

ŞEHİT ÇOCUKLARI TBMM'DE

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şehit çocuklarını TBMM’de buluştu

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şehit çocuklarını TBMM’de buluştu Uluslararası Kalkınma Derneği'nin düzenlediği Vatan Evlatlarına Vefa Projesi kapsamında Ünyeli şehit çocuklarını TBMM’de misafir eden AK Parti Ordu Milletvekili “Vatanımızı savunan aziz şehitlerimizin emanetlerinin başımızın üzerinde yeri var.” dedi. Vatan Evlatlarına Vefa Projesi Ankara’da ziyaretlerde bulunan Ordulu şehitlerin çocukları AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile de bir araya geldi. AK Parti TBMM Grup Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Baklanı Abdülhamit Gül ile de buluşan şehit çocukları Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Taha Akgül’le görüştü Ordulu şehit çocukları Sefa Örtücü, Merve Ateş, Yavuz Selim Efiloğlu, Çisem Ereren ile TBMM’de buluşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Vatanımızı savunurken şehadete eren aziz kahramanlarımızın emanetleri sadece bundan böyle Ordu’nun değil tüm Türkiye’nin evladıdır. Şehitlerimizin yakınlarının başımızın üzerinde yeri var. Bugün Merve, Sefa, Yavuz ve Çisem evlatlarımızla bir araya geldik. En kısa zamanda kendilerini Ordu’da da ziyaret edeceğim.” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şehit çocuklarını TBMM’de buluştu

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şehit çocuklarını TBMM’de buluştu

Uluslararası Kalkınma Derneği'nin düzenlediği Vatan Evlatlarına Vefa Projesi kapsamında Ünyeli şehit çocuklarını TBMM’de misafir eden AK Parti Ordu Milletvekili “Vatanımızı savunan aziz şehitlerimizin emanetlerinin başımızın üzerinde yeri var.” dedi. Vatan Evlatlarına Vefa Projesi Ankara’da ziyaretlerde bulunan Ordulu şehitlerin çocukları AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile de bir araya geldi. AK Parti TBMM Grup Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Baklanı Abdülhamit Gül ile de buluşan şehit çocukları Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Taha Akgül’le görüştü

Ordulu şehit çocukları Sefa Örtücü, Merve Ateş, Yavuz Selim Efiloğlu, Çisem Ereren ile TBMM’de buluşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Vatanımızı savunurken şehadete eren aziz kahramanlarımızın emanetleri sadece bundan böyle Ordu’nun değil tüm Türkiye’nin evladıdır. Şehitlerimizin yakınlarının başımızın üzerinde yeri var. Bugün Merve, Sefa, Yavuz ve Çisem evlatlarımızla bir araya geldik. En kısa zamanda kendilerini Ordu’da da ziyaret edeceğim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.