ŞEHİDİN AİLESİNE TAZİYEYE ZİYARETİ

Yaşam 12.01.2016 - 22:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3496+ kez okundu.
 

ŞEHİDİN AİLESİNE TAZİYEYE ZİYARETİ

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde eşi Esma Balklanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ve eşi Eda Atila, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve eşi Emine Demirci ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in, Akkuş‘un Salman Mahallesi Elmalık Mevkiinde bulunan baba evine giderek, şehit ailesine başsağlığı ve taziye ziyaretinde bulundu. Çalışma ziyareti amacıyla yurt dışında bulunduğu için şehidin cenaze törenine katılamadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Şehit, bizim şehidimiz. Hepimizin başı sağolsun. Allah, hiç kimseye böyle acılar bir daha yaşatmasın. Ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğü için şehit düşen kardeşimin ruhu şad, mekanı cennet olsun” diye konuştu. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit ailesini teskin ettiler. Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından yapılacak evin projesi ve mimarisiyle ilgili şehit babası Mehmet Özdemir’e, Başkan Yılmaz tarafından bilgi verildi. Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı üstlenen ve yapım çalışmalarına başlanan yeni evin yerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemenin ardından açıklamada bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Mehmet amcamız, bir evladını vatana şehit verdi. Nuh kardeşimiz, bundan önce kendisinin evladıydı, bundan sonra Türk Milletinin ve bizlerin de evladı oldu. Mehmet amca kabul ederse bizler de onun kardeşiyiz, evladıyız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz buraya şehidimize layık, mükemmel bir ev yapacak.  Biz de bundan sonra ne tür ihtiyaçları varsa, her konuda yanlarında olacağız” dedi. Şehit Nuh Özdemir’in babası Mehmet Özdemir de; “Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız söylenecek her şeyi söylediler. Bize söyleyecek bir söz kalmadı. Hepsinden Allah razı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Şehidin annesi Esme Özdemir de; ‘Sizleri yanımızda görünce acımız biraz olsun hafifliyor. Allah sizlerden razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde eşi Esma Balklanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ve eşi Eda Atila, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve eşi Emine Demirci ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in, Akkuş‘un Salman Mahallesi Elmalık Mevkiinde bulunan baba evine giderek, şehit ailesine başsağlığı ve taziye ziyaretinde bulundu.

Çalışma ziyareti amacıyla yurt dışında bulunduğu için şehidin cenaze törenine katılamadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Şehit, bizim şehidimiz. Hepimizin başı sağolsun. Allah, hiç kimseye böyle acılar bir daha yaşatmasın. Ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğü için şehit düşen kardeşimin ruhu şad, mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit ailesini teskin ettiler. Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından yapılacak evin projesi ve mimarisiyle ilgili şehit babası Mehmet Özdemir’e, Başkan Yılmaz tarafından bilgi verildi. Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı üstlenen ve yapım çalışmalarına başlanan yeni evin yerinde inceleme yapıldı.

Yapılan incelemenin ardından açıklamada bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Mehmet amcamız, bir evladını vatana şehit verdi. Nuh kardeşimiz, bundan önce kendisinin evladıydı, bundan sonra Türk Milletinin ve bizlerin de evladı oldu. Mehmet amca kabul ederse bizler de onun kardeşiyiz, evladıyız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz buraya şehidimize layık, mükemmel bir ev yapacak.  Biz de bundan sonra ne tür ihtiyaçları varsa, her konuda yanlarında olacağız” dedi.

Şehit Nuh Özdemir’in babası Mehmet Özdemir de; “Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız söylenecek her şeyi söylediler. Bize söyleyecek bir söz kalmadı. Hepsinden Allah razı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehidin annesi Esme Özdemir de; ‘Sizleri yanımızda görünce acımız biraz olsun hafifliyor. Allah sizlerden razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.