ŞEHADET BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Gündem 05.08.2017 - 11:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3733+ kez okundu.
 

ŞEHADET BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Vali Yavuz, Şehit Astsb.Üçvş.Recep İnce'nin Ailesine 'Şehadet Belgesi'ni Takdim Etti

Vali Yavuz, Şehit Astsb.Üçvş.Recep İnce'nin Ailesine 'Şehadet Belgesi'ni Takdim Etti   Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte, 8 Temmuz 2017 tarihinde Bitlis’ten Hizan’a görevlendirilen konvoyun geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen EYP’li saldırı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Üst Çavuş Recep İnce'nin Ünye'de yaşayan ailesini ziyaret ederek, 'Şehadet Belgesi'ni takdim etti.   Vali Seddar Yavuz'a, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'nin   Ünye İlçesi Atatürk Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Yarbay Tolunay Başer, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye  Başkanı Ahmet Çamyar da eşlik etti.   Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'nin eşi Esra İnce'ye  başsağlığı ve sabır dileyerek, Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen 'Şahadet Belgesi' ve 'Hizmet Anısı'nı takdim eden Vali Seddar Yavuz, "Şehidimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'ye ve tüm Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, sizlere ve tüm şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin en kutsal emaneti olan siz değerli şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Kapımız, gönlümüz sizlere her daim acıktır.”dedi.    Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce, 8 Temmuz 2017 tarihinde Bitlis’ten Hizan’a görevlendirilen konvoyun geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen EYP’li saldırı sonucu ağır yaralanarak Tatvan Devlet Hastanesine sevk edilen ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Adıyamanlı olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce, Ünye İlçesinden evli ve iki çocuk babasıydı.
Vali Yavuz, Şehit Astsb.Üçvş.Recep İnce'nin Ailesine 'Şehadet Belgesi'ni Takdim Etti
Vali Yavuz, Şehit Astsb.Üçvş.Recep İnce'nin Ailesine 'Şehadet Belgesi'ni Takdim Etti
 
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte, 8 Temmuz 2017 tarihinde Bitlis’ten Hizan’a görevlendirilen konvoyun geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen EYP’li saldırı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Üst Çavuş Recep İnce'nin Ünye'de yaşayan ailesini ziyaret ederek, 'Şehadet Belgesi'ni takdim etti.
 
Vali Seddar Yavuz'a, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'nin   Ünye İlçesi Atatürk Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Yarbay Tolunay Başer, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye  Başkanı Ahmet Çamyar da eşlik etti.
 
Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'nin eşi Esra İnce'ye  başsağlığı ve sabır dileyerek, Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen 'Şahadet Belgesi' ve 'Hizmet Anısı'nı takdim eden Vali Seddar Yavuz, "Şehidimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce'ye ve tüm Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, sizlere ve tüm şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin en kutsal emaneti olan siz değerli şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Kapımız, gönlümüz sizlere her daim acıktır.”dedi. 
 
Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce, 8 Temmuz 2017 tarihinde Bitlis’ten Hizan’a görevlendirilen konvoyun geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen EYP’li saldırı sonucu ağır yaralanarak Tatvan Devlet Hastanesine sevk edilen ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Adıyamanlı olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Recep İnce, Ünye İlçesinden evli ve iki çocuk babasıydı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.