"SANDIK SEÇİMİN NAMUSUDUR"

Siyaset 16.05.2018 - 10:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3161+ kez okundu.
 

"SANDIK SEÇİMİN NAMUSUDUR"

Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlar toplantısı, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim ve İl SKM Başkanı Halil Öz başkanlığında toplandı.

Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlar toplantısı, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim ve İl SKM Başkanı Halil Öz başkanlığında toplandı. Toplantıya İlçelerin Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanları , İlçe SKM Başkanları, İlçe Eğitimci ve Hukukçuları katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan İl SKM Başkanı Halil Öz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili plan, program ve sahada yapacakları uygulamaları gözden geçireceklerini belirterek Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Sandık Seçimin Namusudur” onun için bizde bugünkü çalışmamızın önemli bölümünü sandıklara ayıracağız , sandık bazlı çalışmalarımızı kuyumcu inceliğinde yürüteceğiz , tek oyun dahi zayi olmaması için titizlikle çalışacağız dedi. 24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN TAM BAĞIMSIZ OLMA YOLUNDA , İPLERİ ELİNE ALACAĞI , TÜM PRANGALARDAN KURTULACAĞI BİR SEÇİM OLACAKTIR İl SKM Başkanı Halil Öz, her seçim önemlidir 24 Haziran seçimleri daha önemlidir ve final seçimidir. Türkiye’nin tam bağımsız olma yolunda , ipleri eline alacağı , tüm prangalardan kurtulacağı, geleceğinin şekilleneceği ,16 Nisan’la başlayan referandum ile milleti egemen kılma iradesinin hayat bulacağı 100 yılın en önemli seçimi olacaktır diyen Başkan Halil Öz, bu seçimin önemini MHP Milletvekili aday adayı Cemal Enginyurt abimiz o kadar güzel özetledi ki, “Erdoğan giderse Türkiye düşer”, Cemal beye teşekkür ediyorum, sözlerine aynen katılıyorum. Bu seçimde Cumhur ittifakı ile birlikte çalışarak Ordu’da tarihi seçim başarısı yakalayacağımıza inanıyorum dedi. Başkan Öz, AK PARTİ Ordu İl Teşkilatı olarak Seçimlere hazırız , çünkü biz seçimden seçime çalışan bir anlayışta olmadık, her an seçim varmış gibi çalışmalarımızı a’dan z ye planlayarak programlayarak yaptık. 21 Mayıs’ta Adaylarımız açıklandıktan hemen sonra sahaya inerek , 16 yıldır yaptığımız sessiz devrimlerimizi , ev , ev , köşe bucak anlatacağız dedi.
Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlar toplantısı, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim ve İl SKM Başkanı Halil Öz başkanlığında toplandı.

Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlar toplantısı, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim ve İl SKM Başkanı Halil Öz başkanlığında toplandı. Toplantıya İlçelerin Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanları , İlçe SKM Başkanları, İlçe Eğitimci ve Hukukçuları katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl SKM Başkanı Halil Öz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili plan, program ve sahada yapacakları uygulamaları gözden geçireceklerini belirterek Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Sandık Seçimin Namusudur” onun için bizde bugünkü çalışmamızın önemli bölümünü sandıklara ayıracağız , sandık bazlı çalışmalarımızı kuyumcu inceliğinde yürüteceğiz , tek oyun dahi zayi olmaması için titizlikle çalışacağız dedi.

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN TAM BAĞIMSIZ OLMA YOLUNDA , İPLERİ ELİNE ALACAĞI , TÜM PRANGALARDAN KURTULACAĞI BİR SEÇİM OLACAKTIR

İl SKM Başkanı Halil Öz, her seçim önemlidir 24 Haziran seçimleri daha önemlidir ve final seçimidir. Türkiye’nin tam bağımsız olma yolunda , ipleri eline alacağı , tüm prangalardan kurtulacağı, geleceğinin şekilleneceği ,16 Nisan’la başlayan referandum ile milleti egemen kılma iradesinin hayat bulacağı 100 yılın en önemli seçimi olacaktır diyen Başkan Halil Öz, bu seçimin önemini MHP Milletvekili aday adayı Cemal Enginyurt abimiz o kadar güzel özetledi ki, “Erdoğan giderse Türkiye düşer”, Cemal beye teşekkür ediyorum, sözlerine aynen katılıyorum. Bu seçimde Cumhur ittifakı ile birlikte çalışarak Ordu’da tarihi seçim başarısı yakalayacağımıza inanıyorum dedi.

Başkan Öz, AK PARTİ Ordu İl Teşkilatı olarak Seçimlere hazırız , çünkü biz seçimden seçime çalışan bir anlayışta olmadık, her an seçim varmış gibi çalışmalarımızı a’dan z ye planlayarak programlayarak yaptık. 21 Mayıs’ta Adaylarımız açıklandıktan hemen sonra sahaya inerek , 16 yıldır yaptığımız sessiz devrimlerimizi , ev , ev , köşe bucak anlatacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.