ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Spor 22.12.2018 - 12:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1474+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceyken giren boksörler Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceyken giren boksörler Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti. il Müdürü Mustafa Genç’in de antrenörlüğünü  yapmış olan Boks İl Temsilcisi Mustafa Genç ve boks antrenörleri İsmail Uykur ve Can Koçak’ın hazır bulunduğu kabule Kahramanmaraş' ta gerçekleşen Yıldız Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası ve  Bayburt' ta gerçekleşen Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceye giren boksörler katıldı. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden il Müdürü Mustafa Genç “ Sporda başarılı olmanın yolu çok çalışmadan geçer, ben inanıyorumki daha çok çalışarak antrenörlerinizin de desteği ile başarılarınızı daha üst seviyelere taşıyacaksınız. Spor il Müdürlüğü olarak başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Valimiz Sayın Seddar Yavuzun desteği ile ilimizde spora yapılan destekler her geçen gün dahada artacaktır” dedi. Ayrıca il Müdürü Mustafa Genç kabulde başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.    
Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceyken giren boksörler Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceyken giren boksörler Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

il Müdürü Mustafa Genç’in de antrenörlüğünü  yapmış olan Boks İl Temsilcisi Mustafa Genç ve boks antrenörleri İsmail Uykur ve Can Koçak’ın hazır bulunduğu kabule Kahramanmaraş' ta gerçekleşen Yıldız Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası ve  Bayburt' ta gerçekleşen Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceye giren boksörler katıldı.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden il Müdürü Mustafa Genç “ Sporda başarılı olmanın yolu çok çalışmadan geçer, ben inanıyorumki daha çok çalışarak antrenörlerinizin de desteği ile başarılarınızı daha üst seviyelere taşıyacaksınız. Spor il Müdürlüğü olarak başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Valimiz Sayın Seddar Yavuzun desteği ile ilimizde spora yapılan destekler her geçen gün dahada artacaktır” dedi.

Ayrıca il Müdürü Mustafa Genç kabulde başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.