ŞAMPİYON FATSA’DAN ZİYARET

Spor 24.04.2018 - 13:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4187+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON FATSA’DAN ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off müsabakasında rakibi Artvin Hopasporu 2-1 yenerek üçüncü lige yükselme başarısını gösteren Fatsa Belediyesporun yönetici ve sporcularını kabul etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off müsabakasında rakibi Artvin Hopasporu 2-1 yenerek üçüncü lige yükselme başarısını gösteren Fatsa Belediyesporun yönetici ve sporcularını kabul etti. BİRLİKTE HEYECANLANDIK, BİRLİKTE MUTLU OLDUK Başkan Enver Yılmaz, Fatsa Belediyesporun idari ve teknik yönetimi ile futbolcularını tebrik ederek, “Ordu ilinden ikinci bir futbol takımının profesyonel lige yükselmesinin gururunu yaşıyoruz. Fatsa Belediyesporun 19 yıl aradan sonra üçüncü lige çıktığı bu süreçte heyecanı ve mutluluğu hep birlikte yaşadık. Sizler kadar bizler de mutlu olduk. Bu mutluluğu bize yaşattıkları için başta Fatsalı hemşehrilerimiz olmak üzere, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ı, Kulüp Başkanımız Ayhan Demir’i, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. ŞAMPİYONLUK PRİMİ SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ Fatsa Belediyespora verdikleri şampiyonluk primi sözünü yerine getireceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu mutluluğu taçlandırmaya yönelik geçmişte vermiş olduğumuz taahhütleri yerine getireceğiz. Fatsa Belediyesporun şampiyon olması durumunda söz verdiğimiz şampiyonluk primini Ayhan Başkan ile birlikte karşılayacağız” diye konuştu. TESİSLEŞME KONUSUNDA DESTEK OLACAĞIZ Fatsa Belediyesporun tesisleşmesine destek vereceklerini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımızla birlikte önümüzdeki sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunduk ve gerekli planlamalarımızı yaptık. 3. lig demek profesyonellik ve kurumsallık demek. Bu nedenle kurumsallaşmayı sağlamamız gerekiyor. Fatsa Bolaman’daki alanımızda yeni bir düzenleme yaparak orayı Fatsa Belediyesporlu futbolcularımızın konaklayacağı, antrenmanlarını yapacağı ve sosyal aktivitelerde bulunacağı bir tesis hâline getireceğiz. En kısa zamanda bu tesisi ihale edip, yapımını tamamlamayı ve Fatsa Belediyespora teslim etmeyi istiyoruz. Bu sayede Fatsa Belediyesporun tesisleşmesi konusunda verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız” dedi. FATSA BELEDİYESPOR, 3. LİGDE KALICI OLMAK İÇİN GEREKEN HER ŞEYE SAHİP Fatsa Belediyesporun üçüncü ligde kalıcı olmak için gerekli her şeye sahip olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Fatsa Belediyespor, 3. ligde kalıcı olmak için gerekli olan taraftara ve heyecana sahip. Bugünkü mutluluğumuz ve heyecanımız, inşallah 3. ligde bir üst lige çıkma mücadelesi gösterirken de devam edecek” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off müsabakasında rakibi Artvin Hopasporu 2-1 yenerek üçüncü lige yükselme başarısını gösteren Fatsa Belediyesporun yönetici ve sporcularını kabul etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off müsabakasında rakibi Artvin Hopasporu 2-1 yenerek üçüncü lige yükselme başarısını gösteren Fatsa Belediyesporun yönetici ve sporcularını kabul etti.

BİRLİKTE HEYECANLANDIK, BİRLİKTE MUTLU OLDUK

Başkan Enver Yılmaz, Fatsa Belediyesporun idari ve teknik yönetimi ile futbolcularını tebrik ederek, “Ordu ilinden ikinci bir futbol takımının profesyonel lige yükselmesinin gururunu yaşıyoruz. Fatsa Belediyesporun 19 yıl aradan sonra üçüncü lige çıktığı bu süreçte heyecanı ve mutluluğu hep birlikte yaşadık. Sizler kadar bizler de mutlu olduk. Bu mutluluğu bize yaşattıkları için başta Fatsalı hemşehrilerimiz olmak üzere, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ı, Kulüp Başkanımız Ayhan Demir’i, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ

Fatsa Belediyespora verdikleri şampiyonluk primi sözünü yerine getireceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu mutluluğu taçlandırmaya yönelik geçmişte vermiş olduğumuz taahhütleri yerine getireceğiz. Fatsa Belediyesporun şampiyon olması durumunda söz verdiğimiz şampiyonluk primini Ayhan Başkan ile birlikte karşılayacağız” diye konuştu.

TESİSLEŞME KONUSUNDA DESTEK OLACAĞIZ

Fatsa Belediyesporun tesisleşmesine destek vereceklerini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımızla birlikte önümüzdeki sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunduk ve gerekli planlamalarımızı yaptık. 3. lig demek profesyonellik ve kurumsallık demek. Bu nedenle kurumsallaşmayı sağlamamız gerekiyor. Fatsa Bolaman’daki alanımızda yeni bir düzenleme yaparak orayı Fatsa Belediyesporlu futbolcularımızın konaklayacağı, antrenmanlarını yapacağı ve sosyal aktivitelerde bulunacağı bir tesis hâline getireceğiz. En kısa zamanda bu tesisi ihale edip, yapımını tamamlamayı ve Fatsa Belediyespora teslim etmeyi istiyoruz. Bu sayede Fatsa Belediyesporun tesisleşmesi konusunda verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız” dedi.

FATSA BELEDİYESPOR, 3. LİGDE KALICI OLMAK İÇİN GEREKEN HER ŞEYE SAHİP

Fatsa Belediyesporun üçüncü ligde kalıcı olmak için gerekli her şeye sahip olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Fatsa Belediyespor, 3. ligde kalıcı olmak için gerekli olan taraftara ve heyecana sahip. Bugünkü mutluluğumuz ve heyecanımız, inşallah 3. ligde bir üst lige çıkma mücadelesi gösterirken de devam edecek” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.