SALDIRI SONRASI KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Siyaset 25.08.2016 - 16:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3282+ kez okundu.
 

SALDIRI SONRASI KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Konvoyuna yönelik saldırının ardından canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şu an güvenli bölgedeyim, kaygılanmaya gerek yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin Valisi Muhterem İnce ile telefon görüşmesi yaptı. Kılıçdaroğlu, bu görüşmenin ardından, Artvin programını iptal etti. Kılıçdaroğlu ve konvoyundakiler, ardından jammer ve zırhlı araçlar eşliğinde Şavşat İlçesi'ne döndü. Öte yandan canlı yayına bağlanan Kılıçdaroğlu, "Şu an güvenli bölgedeyim, kaygılanmaya gerek yok" dedi. Kılıçdaroğlu, "Benim açımdan bir sorun yok. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumda. Umarım güvenlik güçleri açısından da bir kayıp yoktur" dedi. Ahaber'e bağlanan Kılıçdaroğlu, "Allah'ın verdiği bir canımız var o da bu millete feda olsun" dedi.
Konvoyuna yönelik saldırının ardından canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şu an güvenli bölgedeyim, kaygılanmaya gerek yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin Valisi Muhterem İnce ile telefon görüşmesi yaptı.

Kılıçdaroğlu, bu görüşmenin ardından, Artvin programını iptal etti. Kılıçdaroğlu ve konvoyundakiler, ardından jammer ve zırhlı araçlar eşliğinde Şavşat İlçesi'ne döndü.

Öte yandan canlı yayına bağlanan Kılıçdaroğlu, "Şu an güvenli bölgedeyim, kaygılanmaya gerek yok" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Benim açımdan bir sorun yok. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumda. Umarım güvenlik güçleri açısından da bir kayıp yoktur" dedi.

Ahaber'e bağlanan Kılıçdaroğlu, "Allah'ın verdiği bir canımız var o da bu millete feda olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.