SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Gündem 25.12.2018 - 13:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2714+ kez okundu.
 

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imalathanede yapılan aramada imalata hazırlanan 600 adet şişe, kapak ve içki imalatında kullanılan malzeme ele geçirilmiştir.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yeni yıl öncesinde merdiven altı tabir edilen yerlerde sahte içki üreten kişilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, durdurulan bir araç içerisinde 13 adet sahte içki yakalanmış, soruşturmanın derinleştirilmesiyle şahsın annesinin ikametinde sahte içki imalatı yaptığının tespit edilmesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imalathanede yapılan aramada imalata hazırlanan 600 adet şişe, kapak ve içki imalatında kullanılan malzeme ele geçirilmiştir. Ayrıca yine İlimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde; - 4000 Paket Kaçak Sigara, - 30 Şişe Kaçak içki ele geçirilmiştir. Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.  
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imalathanede yapılan aramada imalata hazırlanan 600 adet şişe, kapak ve içki imalatında kullanılan malzeme ele geçirilmiştir.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yeni yıl öncesinde merdiven altı tabir edilen yerlerde sahte içki üreten kişilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, durdurulan bir araç içerisinde 13 adet sahte içki yakalanmış, soruşturmanın derinleştirilmesiyle şahsın annesinin ikametinde sahte içki imalatı yaptığının tespit edilmesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imalathanede yapılan aramada imalata hazırlanan 600 adet şişe, kapak ve içki imalatında kullanılan malzeme ele geçirilmiştir.

Ayrıca yine İlimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde;

- 4000 Paket Kaçak Sigara,

- 30 Şişe Kaçak içki ele geçirilmiştir.

Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.