ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLADI

Siyaset 10.07.2018 - 10:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2798+ kez okundu.
 

ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLADI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada “27. dönemin ülkemize ve Türk İslam - Alemi'ne hayırlar getirmesini dilerim. Vakit Ordu için yılmadan, yorulmadan, uyumadan daha çok çalışma vakti.” dedi.

 TBMM’de and içerek 27. Dönem Milletvekilliği görevine başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada “27. dönemin ülkemize ve Türk İslam - Alemi'ne hayırlar getirmesini dilerim. Vakit Ordu için yılmadan, yorulmadan, uyumadan daha çok çalışma vakti.” dedi. Daha Az Bürokrasi AK Parti’nin Türk siyasetine yenilenme ve dinamizm getirdiğini aktaran Metin Gündoğdu “Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeni bir döneme, yeni bir AK Parti ile, yeni bir TBMM ile merhaba dedik. Bu yenilenme ile birlikte Türkiye’nin problemlerini aşmak için daha az bürokrasi ile, daha hızlı karar alarak memleketimize ve milletimize hizmet edeceğiz. Daha önce olduğu gibi TBMM Genel Kurul, Komisyon ve Asamble çalışmaları dışındaki tüm vaktimizi Ordu’da geçirerek hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız.” dedi. Hızlı ve İstikrarlı Yönetim Dönemi Gündoğdu “Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine şahlanış döneminin nasıl olacağını gösteriyor. Artık koalisyonlar ve siyasi krizler tarihe karıştı. Bundan sonra istikrarlı ve hızlı bir yönetim uygulanacak. TBMM’de asli görevi olan yasama faaliyetlerini sürdürecek.” dedi. CHP Yine Aynı CHP Gündoğdu “Terör örgütünün siyasi uzantılarının toplantılarına katılan orada ayakta hazır bekleyen CHP’liler, Cumhurbaşkanımız TBMM Genel Kurulunda and içerken yerlerinden kalkmadı. Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı ve Devlet Başkanıdır. Alkışlamayabilirsiniz ama milletin iradesine saygı duymak zorundasınız. Ama görüyoruz ki CHP yine aynı CHP. “Sırtımızı PKK’ya dayadık” diyenlerden ayrılamıyorlar.” diye konuştu.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada “27. dönemin ülkemize ve Türk İslam - Alemi'ne hayırlar getirmesini dilerim. Vakit Ordu için yılmadan, yorulmadan, uyumadan daha çok çalışma vakti.” dedi.

 TBMM’de and içerek 27. Dönem Milletvekilliği görevine başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada “27. dönemin ülkemize ve Türk İslam - Alemi'ne hayırlar getirmesini dilerim. Vakit Ordu için yılmadan, yorulmadan, uyumadan daha çok çalışma vakti.” dedi.

Daha Az Bürokrasi

AK Parti’nin Türk siyasetine yenilenme ve dinamizm getirdiğini aktaran Metin Gündoğdu “Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeni bir döneme, yeni bir AK Parti ile, yeni bir TBMM ile merhaba dedik. Bu yenilenme ile birlikte Türkiye’nin problemlerini aşmak için daha az bürokrasi ile, daha hızlı karar alarak memleketimize ve milletimize hizmet edeceğiz. Daha önce olduğu gibi TBMM Genel Kurul, Komisyon ve Asamble çalışmaları dışındaki tüm vaktimizi Ordu’da geçirerek hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız.” dedi.

Hızlı ve İstikrarlı Yönetim Dönemi
Gündoğdu “Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine şahlanış döneminin nasıl olacağını gösteriyor. Artık koalisyonlar ve siyasi krizler tarihe karıştı. Bundan sonra istikrarlı ve hızlı bir yönetim uygulanacak. TBMM’de asli görevi olan yasama faaliyetlerini sürdürecek.” dedi.

CHP Yine Aynı CHP
Gündoğdu “Terör örgütünün siyasi uzantılarının toplantılarına katılan orada ayakta hazır bekleyen CHP’liler, Cumhurbaşkanımız TBMM Genel Kurulunda and içerken yerlerinden kalkmadı. Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı ve Devlet Başkanıdır. Alkışlamayabilirsiniz ama milletin iradesine saygı duymak zorundasınız. Ama görüyoruz ki CHP yine aynı CHP. “Sırtımızı PKK’ya dayadık” diyenlerden ayrılamıyorlar.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.