SAHİLLERİ İŞGAL EDEN KAÇAK YAPILAR TEMİZLENİYOR

Gündem 03.06.2020 - 00:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3540+ kez okundu.
 

SAHİLLERİ İŞGAL EDEN KAÇAK YAPILAR TEMİZLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyılardaki imara aykırı yapı ve işgallerin kaldırılması çalışmalarını sürdürüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyılardaki imara aykırı yapı ve işgallerin kaldırılması çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar kaldırılıyor. Ordu’da, deniz kenarında ve kumsallardaki imara aykırı, doğal güzellikleri bozan yapıların tespiti, yıkımı ve kaldırılma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerince Ünye ilçesinde, 42 adet, çadır, baraka ve karavanın yıkım ve kaldırılma işlemleri gerçekleşti. SAHİLLERDE KAÇAK YAPI VE İŞGALE TAVİZ YOK Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sahillerde imara aykırı, denizin, tabiatın doğal güzelliğini bozan yapılara kesinlikle izin verilmeyeceğini söyledi. Kıyıları halka açmak adına başlatılan çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “Altınordu, Fatsa ve Gülyalı ilçelerimizin sahil bandında, kıyı kenar çizgisi içerisinde kalan kaçak ve işgal durumunda bulunan yapıları kaldırdık. Kaçak yapıların kaldırma işlemleri sürerken, diğer ilçelerimizdeki tespit çalışmalarımız da devam etti” diye konuştu. ÜNYE SAHİLİNDE 42 YAPI KALDIRILDI Ünye’de sahil kenarındaki kaçak yapı ve işgallere izin vermeyeceklerini belirten Başkan Güler, “İmar Dairesi Başkanlığımızın yaptığı kaçak ve işgal tespitleri sonrası, Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz çalışma başlattı. Kısa süre içerisinde, Kavaklar, Keş, Gölevi Mahallesi ve Cüri Köprüsü arasındaki kumsal alanda yer alan 42 adet çadır, baraka, ve karavanı kaldırdık. Halkın denizle temasını artırmayı, şehir insanının denizden daha fazla istifade etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hayata geçirilecek çalışmalarla bu yaz bambaşka bir Ordu sahilinin vatandaşları bekliyor olacağını sözlerine ekledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyılardaki imara aykırı yapı ve işgallerin kaldırılması çalışmalarını sürdürüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyılardaki imara aykırı yapı ve işgallerin kaldırılması çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar kaldırılıyor.

Ordu’da, deniz kenarında ve kumsallardaki imara aykırı, doğal güzellikleri bozan yapıların tespiti, yıkımı ve kaldırılma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerince Ünye ilçesinde, 42 adet, çadır, baraka ve karavanın yıkım ve kaldırılma işlemleri gerçekleşti.

SAHİLLERDE KAÇAK YAPI VE İŞGALE TAVİZ YOK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sahillerde imara aykırı, denizin, tabiatın doğal güzelliğini bozan yapılara kesinlikle izin verilmeyeceğini söyledi. Kıyıları halka açmak adına başlatılan çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “Altınordu, Fatsa ve Gülyalı ilçelerimizin sahil bandında, kıyı kenar çizgisi içerisinde kalan kaçak ve işgal durumunda bulunan yapıları kaldırdık. Kaçak yapıların kaldırma işlemleri sürerken, diğer ilçelerimizdeki tespit çalışmalarımız da devam etti” diye konuştu.

ÜNYE SAHİLİNDE 42 YAPI KALDIRILDI

Ünye’de sahil kenarındaki kaçak yapı ve işgallere izin vermeyeceklerini belirten Başkan Güler, “İmar Dairesi Başkanlığımızın yaptığı kaçak ve işgal tespitleri sonrası, Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz çalışma başlattı. Kısa süre içerisinde, Kavaklar, Keş, Gölevi Mahallesi ve Cüri Köprüsü arasındaki kumsal alanda yer alan 42 adet çadır, baraka, ve karavanı kaldırdık. Halkın denizle temasını artırmayı, şehir insanının denizden daha fazla istifade etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hayata geçirilecek çalışmalarla bu yaz bambaşka bir Ordu sahilinin vatandaşları bekliyor olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.