Sağlıklı Yaşam için Yürüyelim

Sağlık 01.11.2014 - 10:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1966+ kez okundu.
 

Sağlıklı Yaşam için Yürüyelim

Sağlıklı Yaşam için Yürüyelim

    Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında 2014 yılı ‘’ Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ‘’ ilan edilmiştir.     Kasım ayı olarak ve ayrıca 03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası olması nedeniyle Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katılımlarıyla 03 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 10:30’da başlangıç 19 Eylül İlköğretim Okulu Önünden bitiş noktası İsmet Paşa caddesi sonuna kadar yürüyüş etkinliği düzenlenecektir.  
Sağlıklı Yaşam için Yürüyelim

    Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında 2014 yılı ‘’ Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ‘’ ilan edilmiştir.

    Kasım ayı olarak ve ayrıca 03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası olması nedeniyle Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katılımlarıyla 03 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 10:30’da başlangıç 19 Eylül İlköğretim Okulu Önünden bitiş noktası İsmet Paşa caddesi sonuna kadar yürüyüş etkinliği düzenlenecektir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.