Sağlık Çalışanlarına Yıpranma Payı İle Erken Emeklilik Şansı

Sağlık 17.05.2015 - 00:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3644+ kez okundu.
 

Sağlık Çalışanlarına Yıpranma Payı İle Erken Emeklilik Şansı

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Müjdeyi Vererek TBMM Çalışmaya Başlamasıyla Konunun Gündeme Geleceğini Söyledi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün verdiği müjde ile sağlık çalışanlarının erken emekli olabilmeleri için yıpranma payı çalışmalarının başlayacağını söyledi. Önümüzdeki dönem milletvekillerinin TBMM’nin açılmasıyla bu konuyu gündeme taşıyacaklarının müjdesini verdi. 2015 yılında hayata geçirilmesi planlanan erken emekliliğin sağlık çalışanları için en önemli konulardan biri. Yoğun ve zor şartlar altında çalışan sağlıkçılar için çoktan verilmesi gereken yıpranma payı için bir sonraki dönem çözüm için çalışmalar devam edecek. Ayrıca 2015 yılında risk ve nöbet durumlarına göre de yıpranma payının hayata geçirilecek. Lisans tamamlama konusunda ise Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti. 10 yıl boyunca aksamış olan özlük hakları konusunda çalıştıklarını söylendi.
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Müjdeyi Vererek TBMM Çalışmaya Başlamasıyla Konunun Gündeme Geleceğini Söyledi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün verdiği müjde ile sağlık çalışanlarının erken emekli olabilmeleri için yıpranma payı çalışmalarının başlayacağını söyledi. Önümüzdeki dönem milletvekillerinin TBMM’nin açılmasıyla bu konuyu gündeme taşıyacaklarının müjdesini verdi.

2015 yılında hayata geçirilmesi planlanan erken emekliliğin sağlık çalışanları için en önemli konulardan biri. Yoğun ve zor şartlar altında çalışan sağlıkçılar için çoktan verilmesi gereken yıpranma payı için bir sonraki dönem çözüm için çalışmalar devam edecek.

Ayrıca 2015 yılında risk ve nöbet durumlarına göre de yıpranma payının hayata geçirilecek. Lisans tamamlama konusunda ise Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti. 10 yıl boyunca aksamış olan özlük hakları konusunda çalıştıklarını söylendi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.