SAĞLIKLARINA KAVUŞTULAR

Sağlık 11.06.2018 - 11:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3944+ kez okundu.
 

SAĞLIKLARINA KAVUŞTULAR

48 yıllık evli Necati-Fikriye Çelik çifti, ‘hastalıkta ve sağlıkta’ sözünü tutarak Medical Park Ordu Hastanesi’nde aynı gün ameliyat oldu. Doç. Dr. Ali Ümit Yener’in başarılı operasyonlarıyla Necati Bey kalp hastalığından, Fikriye Hanım ise varislerinden kurtuldu.

48 yıllık evli Necati-Fikriye Çelik çifti, ‘hastalıkta ve sağlıkta’ sözünü tutarak  Medical Park Ordu Hastanesi’nde aynı gün ameliyat oldu. Doç. Dr. Ali Ümit Yener’in başarılı operasyonlarıyla Necati Bey kalp hastalığından, Fikriye Hanım ise varislerinden kurtuldu. Ordu’da yaşayan 64 yaşındaki Necati Çelik, göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikâyetiyle Medical Park Ordu Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan tetkiklerinde kalp hastalığı tanısı ile Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Ümit Yener hastayı muayene etti. Yapılan detaylı işlemler sonucunda ise 3 kalp damarının tıkalı olduğu saptandı. Eşinin tetkikleri devam ederken kendisinin de şikâyetlerini kontrol ettirmek isteyen Fikriye Çelik’in de ileri evre venöz yetmezliği (toplar damar kan akımını düzenleyen kapakların bozukluğuna bağlı oluşan bir hastalıktır) olduğu saptandı Doç. Dr. Ali Ümit Yener tarafından aynı gün ameliyata alınan Necati Bey ve Fikriye Hanım başarılı geçen operasyonlar sonrası sağlıklı bir şekilde evlerine döndü. ÇALIŞAN KALBE 3 DAMAR BYPASS Başarılı operasyonlarla ilgili bilgi veren Doç. Dr. Ali Ümit Yener şöyle konuştu: "Yaptığımız anjiyo sonucu Necati beyin durumunun ciddi olduğunu gördük. 3 kalp damarında yüksek oranda darlık tespit ettik. Çalışan kalpte koroner bypass tekniği denilen yöntemle kalbin 3 farklı damarına kalbi durdurmadan bypass yaptık. Çalışan kalbe bypass uygulamak hem daha az risk taşımakta hem de ameliyat sonrası hastanın daha hızlı toparlanmasına imkan tanımaktadır. Necati Bey’in ameliyatının hemen ardından uzun zamandır varislerinden şikâyetçi olan ileri derecede venöz yetmezlik saptanan eşi Fikriye Hanım’ın varislerine lazer tedavisi uyguladık. Parmak kalınlığına ulaşmış damarları uyguladığımız tedavi sonrası normal bir hale ve görüntüye kavuştu. Çiftimizi mutlu bir şekilde taburcu ettik."  YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİZ Yaşadıkları rahatsızlıkların ardından sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Necati ve Fikriye Çelik çifti de duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Medical Park Ordu Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Doç. Dr. Ali Ümit Yener’in gerçekleştirdiği başarılı ameliyatları çok duyduk. Biz de eşimle tereddüt etmeden kendimizi önce Allah’a sonra doktorumuza teslim ettik. Benim 3 kalp damarım yenilendi, eşim de varislerinden kurtuldu. Kendimizi yeniden doğmuş gibi hissediyoruz. Tedavimizin her aşamasında bizi yalnız bırakmayan Doç. Dr. Ali Ümit Yener ve bizlere bu imkanı sunan Medical Park Ordu Hastanesi’ne çok teşekkür ediyoruz.”    HABER MERKEZİ
48 yıllık evli Necati-Fikriye Çelik çifti, ‘hastalıkta ve sağlıkta’ sözünü tutarak Medical Park Ordu Hastanesi’nde aynı gün ameliyat oldu. Doç. Dr. Ali Ümit Yener’in başarılı operasyonlarıyla Necati Bey kalp hastalığından, Fikriye Hanım ise varislerinden kurtuldu.

48 yıllık evli Necati-Fikriye Çelik çifti, ‘hastalıkta ve sağlıkta’ sözünü tutarak  Medical Park Ordu Hastanesi’nde aynı gün ameliyat oldu. Doç. Dr. Ali Ümit Yener’in başarılı operasyonlarıyla Necati Bey kalp hastalığından, Fikriye Hanım ise varislerinden kurtuldu.

Ordu’da yaşayan 64 yaşındaki Necati Çelik, göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikâyetiyle Medical Park Ordu Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan tetkiklerinde kalp hastalığı tanısı ile Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Ümit Yener hastayı muayene etti. Yapılan detaylı işlemler sonucunda ise 3 kalp damarının tıkalı olduğu saptandı. Eşinin tetkikleri devam ederken kendisinin de şikâyetlerini kontrol ettirmek isteyen Fikriye Çelik’in de ileri evre venöz yetmezliği (toplar damar kan akımını düzenleyen kapakların bozukluğuna bağlı oluşan bir hastalıktır) olduğu saptandı Doç. Dr. Ali Ümit Yener tarafından aynı gün ameliyata alınan Necati Bey ve Fikriye Hanım başarılı geçen operasyonlar sonrası sağlıklı bir şekilde evlerine döndü.

ÇALIŞAN KALBE 3 DAMAR BYPASS

Başarılı operasyonlarla ilgili bilgi veren Doç. Dr. Ali Ümit Yener şöyle konuştu: "Yaptığımız anjiyo sonucu Necati beyin durumunun ciddi olduğunu gördük. 3 kalp damarında yüksek oranda darlık tespit ettik. Çalışan kalpte koroner bypass tekniği denilen yöntemle kalbin 3 farklı damarına kalbi durdurmadan bypass yaptık. Çalışan kalbe bypass uygulamak hem daha az risk taşımakta hem de ameliyat sonrası hastanın daha hızlı toparlanmasına imkan tanımaktadır. Necati Bey’in ameliyatının hemen ardından uzun zamandır varislerinden şikâyetçi olan ileri derecede venöz yetmezlik saptanan eşi Fikriye Hanım’ın varislerine lazer tedavisi uyguladık. Parmak kalınlığına ulaşmış damarları uyguladığımız tedavi sonrası normal bir hale ve görüntüye kavuştu. Çiftimizi mutlu bir şekilde taburcu ettik." 

YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİZ

Yaşadıkları rahatsızlıkların ardından sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Necati ve Fikriye Çelik çifti de duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Medical Park Ordu Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Doç. Dr. Ali Ümit Yener’in gerçekleştirdiği başarılı ameliyatları çok duyduk. Biz de eşimle tereddüt etmeden kendimizi önce Allah’a sonra doktorumuza teslim ettik. Benim 3 kalp damarım yenilendi, eşim de varislerinden kurtuldu. Kendimizi yeniden doğmuş gibi hissediyoruz. Tedavimizin her aşamasında bizi yalnız bırakmayan Doç. Dr. Ali Ümit Yener ve bizlere bu imkanı sunan Medical Park Ordu Hastanesi’ne çok teşekkür ediyoruz.”  

 HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.