SAĞLIK SPONSORU ANLAŞMASI YAPILDI

Spor 15.08.2020 - 00:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3473+ kez okundu.
 

SAĞLIK SPONSORU ANLAŞMASI YAPILDI

TFF 3.lig ekibi 52 Orduspor, Özel Ordu Umut Hastanesi ile sağlık sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı.

TFF  3.lig ekibi 52 Orduspor, Özel Ordu Umut Hastanesi ile sağlık sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı.  52 Orduspor 2.Başkanı Bahtiyar Köksal, bu zorlu dönemde kulübün sağlık sponsoru olduğu için Özel Ordu Umut Hastanesi’ne teşekkür etti. Özel Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altunel, 52 Orduspor’un kendileriyle sezon sonunda şampiyon olmasını beklediklerini belirtti. 52 Orduspor 2.Başkanı Köksal, İş İnsanı Altunel’e forma hediye etti.  
TFF 3.lig ekibi 52 Orduspor, Özel Ordu Umut Hastanesi ile sağlık sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı.

TFF  3.lig ekibi 52 Orduspor, Özel Ordu Umut Hastanesi ile sağlık sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. 

52 Orduspor 2.Başkanı Bahtiyar Köksal, bu zorlu dönemde kulübün sağlık sponsoru olduğu için Özel Ordu Umut Hastanesi’ne teşekkür etti. Özel Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altunel, 52 Orduspor’un kendileriyle sezon sonunda şampiyon olmasını beklediklerini belirtti. 52 Orduspor 2.Başkanı Köksal, İş İnsanı Altunel’e forma hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.