SAĞLIK PERSONELİNE EĞİTİM

Gündem 02.08.2018 - 12:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3779+ kez okundu.
 

SAĞLIK PERSONELİNE EĞİTİM

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde disiplin iş ve işlemlerini yürüten personellere yönelik “Disiplin İşlemleri” Konulu eğitim verildi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde disiplin iş ve işlemlerini yürüten personellere yönelik  “Disiplin İşlemleri” Konulu eğitim verildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen eğitime Vali Vekili    Ekrem Ballı’nın açılış konuşmasıyla başlamış olup, devamında İl İdare Kurulu Müdürü Yusuf Karataş’ın sunumu ve Müdürlüğü  Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Murat Yavuz Ladikli’nin eşliğinde yapılan eğitimde 657 DMK’nın Disiplin işlemleri ile ilgili hükümleri ve Disiplin soruşturması’nda dikkat edilecek hususlar konusunda personelin eksiklikleri giderildi. Eğitime toplamda “Seksen üç” personel  katılım sağlamış olup bundan sonra farklı konulara değinilerek devam edecektir.  
Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde disiplin iş ve işlemlerini yürüten personellere yönelik “Disiplin İşlemleri” Konulu eğitim verildi.
Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde disiplin iş ve işlemlerini yürüten personellere yönelik  “Disiplin İşlemleri” Konulu eğitim verildi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen eğitime Vali Vekili    Ekrem Ballı’nın açılış konuşmasıyla başlamış olup, devamında İl İdare Kurulu Müdürü Yusuf Karataş’ın sunumu ve Müdürlüğü  Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Murat Yavuz Ladikli’nin eşliğinde yapılan eğitimde 657 DMK’nın Disiplin işlemleri ile ilgili hükümleri ve Disiplin soruşturması’nda dikkat edilecek hususlar konusunda personelin eksiklikleri giderildi. Eğitime toplamda “Seksen üç” personel  katılım sağlamış olup bundan sonra farklı konulara değinilerek devam edecektir.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.