ŞADİ PEHVLİVANOĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 22.11.2015 - 00:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2678+ kez okundu.
 

ŞADİ PEHVLİVANOĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

1961 ve 1965 yıllarında Adalet Partisinden ve 1991 de Anavatan Partisinden Ordu milletvekili olan Şadi Pehvivanoğlu yaşamını yitirdi.

Ordu'nun eski vekillerinden olan Şadi Pehlivanoğlu Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. Pehlivanoğlu için Pazar günü TBMM'nde  saat:11:00 düzenlenecek törenin ardından Kocatepe camiinde götürülerek cenaze namazı kılınacak. Pehlivanoğlunun cenazesi Pazartesi günü Rizebin Fındıklı ilçesinde bulunan aile mezarlığına defnedileceği bilgisini aldık.Bizde Ordu Manşet olarak merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.
1961 ve 1965 yıllarında Adalet Partisinden ve 1991 de Anavatan Partisinden Ordu milletvekili olan Şadi Pehvivanoğlu yaşamını yitirdi.

Ordu'nun eski vekillerinden olan Şadi Pehlivanoğlu Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Pehlivanoğlu için Pazar günü TBMM'nde  saat:11:00 düzenlenecek törenin ardından Kocatepe camiinde götürülerek cenaze namazı kılınacak.

Pehlivanoğlunun cenazesi Pazartesi günü Rizebin Fındıklı ilçesinde bulunan aile mezarlığına defnedileceği bilgisini aldık.Bizde Ordu Manşet olarak merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.