SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Gündem 23.07.2020 - 14:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4441+ kez okundu.
 

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu Küme Evleri Mevkiinde bulunan 1100 metrelik yol Altınordu Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu.

Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu Küme Evleri Mevkiinde bulunan 1100 metrelik yol Altınordu Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu. Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz dönemi programları kapsamında planlı ve hızlı bir çalışmayla altyapı sorunlarını bir bir çözüyor. Altınordu Belediyesi altyapıda var olan yılların sorunlarını kalıcı çözüme kavuşturmak, günün şartları doğrultusunda ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap vermek ve talepleri karşılamak, mevcut ulaşım ağında standardı ve konforu yükseltmek amacıyla özverili bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalar kapsamında Altınordu Belediyesinin neşter vurduğu sorunlardan biri de 40 yıllık hikayesi bulunan Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu küme evleri mevkiinde bulunan yol sorunu.  Bölgede ikamet eden vatandaşların uzun zamandır bekledikleri çalışma Altınordu Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi ve 1100 metrelik yol sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu.  BAŞKAN TÖREN: “VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR” Çelebioğlu Sokak’ta incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Daha yaşanabilir standardı ve konforu yüksek bir şehir hedefiyle planlı ve hızlı bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Başkan TÖREN, “Altınordu’muzun alt yapı ve üst yapı sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyoruz. Şehir merkezinde akut hale gelen sorunları çözüme kavuştururken mahallelerimizde de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Karşıyaka Mahallemizde Çelebioğlu Sokakta mahalle sakinlerimizin uzun zamandır bekledikleri çalışmayı yaparak 1100 metrelik yolu sıcak asfalt konforuna kavuşturuyoruz. Daha yaşanabilir, standardı ve konforu yüksek altı da üstü kadar sağlam bir Altınordu hedefiyle hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde sorunların çözüldüğünü, yüzlerin güldüğünü görmek, onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de mutlu ediyor. Yaptığımız çalışmanın Altınordu’muza ve Karşıyaka Mahallemiz Çelebioğlu sokak sakinlerine ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. KARŞIYAKA MUHTARI NURİ AŞÇI’DAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili konuşan ve önemli bir ihtiyacın giderildiğini aktaran Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Nuri Aşçı, “Çelebioğlu sokakta bulunan yol, yıllardır yapılmayan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşadığı bir yoldu. Bu bölgemizin 40 yıllık hikayesi bulunan sorununu çözen Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu Küme Evleri Mevkiinde bulunan 1100 metrelik yol Altınordu Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu.

Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu Küme Evleri Mevkiinde bulunan 1100 metrelik yol Altınordu Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz dönemi programları kapsamında planlı ve hızlı bir çalışmayla altyapı sorunlarını bir bir çözüyor.

Altınordu Belediyesi altyapıda var olan yılların sorunlarını kalıcı çözüme kavuşturmak, günün şartları doğrultusunda ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap vermek ve talepleri karşılamak, mevcut ulaşım ağında standardı ve konforu yükseltmek amacıyla özverili bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalar kapsamında Altınordu Belediyesinin neşter vurduğu sorunlardan biri de 40 yıllık hikayesi bulunan Karşıyaka Mahallesi Çelebioğlu küme evleri mevkiinde bulunan yol sorunu. 

Bölgede ikamet eden vatandaşların uzun zamandır bekledikleri çalışma Altınordu Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi ve 1100 metrelik yol sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu. 

BAŞKAN TÖREN: “VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Çelebioğlu Sokak’ta incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Daha yaşanabilir standardı ve konforu yüksek bir şehir hedefiyle planlı ve hızlı bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Başkan TÖREN, “Altınordu’muzun alt yapı ve üst yapı sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyoruz. Şehir merkezinde akut hale gelen sorunları çözüme kavuştururken mahallelerimizde de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Karşıyaka Mahallemizde Çelebioğlu Sokakta mahalle sakinlerimizin uzun zamandır bekledikleri çalışmayı yaparak 1100 metrelik yolu sıcak asfalt konforuna kavuşturuyoruz. Daha yaşanabilir, standardı ve konforu yüksek altı da üstü kadar sağlam bir Altınordu hedefiyle hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde sorunların çözüldüğünü, yüzlerin güldüğünü görmek, onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de mutlu ediyor. Yaptığımız çalışmanın Altınordu’muza ve Karşıyaka Mahallemiz Çelebioğlu sokak sakinlerine ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KARŞIYAKA MUHTARI NURİ AŞÇI’DAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili konuşan ve önemli bir ihtiyacın giderildiğini aktaran Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Nuri Aşçı, “Çelebioğlu sokakta bulunan yol, yıllardır yapılmayan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşadığı bir yoldu. Bu bölgemizin 40 yıllık hikayesi bulunan sorununu çözen Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.