ROTARYDEN DR.DİKRAN TORAMAN’A HİZMET ÖDÜLÜ

Yaşam 23.03.2018 - 10:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4429+ kez okundu.
 

ROTARYDEN DR.DİKRAN TORAMAN’A HİZMET ÖDÜLÜ

Rotary, İş ve Meslek yaşamında en iyiyi, en güzeli ve en doğruyu özendirmek için etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını da değerlendirerek ödüllendirmektedir.

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, Ordu ilinde uzun zamandır sağlık hizmeti vermesinden dolayı Dr. Dikran Toraman’a verdi.             Dr.Dikran Toraman’ın "Meslek Hizmet Ödülü" 17 Mart 2018 Cumartesi günü Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri iş yerinde ziyaret ederek takdim ettiler.             Başkan Hakan Karakaş yaptığı konuşmada; Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz Dr.Dikran Toraman meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz.             Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Dedi ve plaketin takdim eti.             Daha sonra söz alan Dr. Dikran Toraman bu ödüle laik görülmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Ordu Rotary Kulübüne teşekkürlerini sundu.
Rotary, İş ve Meslek yaşamında en iyiyi, en güzeli ve en doğruyu özendirmek için etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını da değerlendirerek ödüllendirmektedir.

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, Ordu ilinde uzun zamandır sağlık hizmeti vermesinden dolayı Dr. Dikran Toraman’a verdi.

            Dr.Dikran Toraman’ın "Meslek Hizmet Ödülü" 17 Mart 2018 Cumartesi günü Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri iş yerinde ziyaret ederek takdim ettiler.

            Başkan Hakan Karakaş yaptığı konuşmada; Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz Dr.Dikran Toraman meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz.

            Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Dedi ve plaketin takdim eti.

            Daha sonra söz alan Dr. Dikran Toraman bu ödüle laik görülmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Ordu Rotary Kulübüne teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.