REKTÖR AKDOĞAN İLK GÜN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Eğitim 22.09.2021 - 07:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3673+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN İLK GÜN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemizde yüz yüze eğitimin başladığı 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nin ilk gününde öğrencilerle bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemizde yüz yüze eğitimin başladığı 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nin ilk gününde öğrencilerle bir araya geldi. Cumhuriyet Yerkleşkesi’nde bulunan öğrenci yemekhaneleri ile kantinlerde incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Bugün itibariyle Senato’muzda aldığımız karar gereği Covid-19 tedbirleri çerçevesinde öğrencilerimizin sağlıklarını ve güvenliklerini düşünerek Üniversitemiz eğitim öğretim dönemini başlatıyoruz. Üniversitemiz 2006 yılında kurulmuş genç ve dinamik bir üniversite olmasına rağmen gelişimini önemli ölçüde tamamlamış ve gelişmeye devam eden bir üniversite. Bizler de Üniversitemizi her geçen dönem gerek akademik ve fiziki alt yapısıyla gerekse sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle yıldızı parlayan bir üniversite konumuna doğru götürmeye devam etmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak hedefimiz vatanını ve milletini seven, ülkesini daha ileri konuma taşımak için çalışan, alanında donanımlı, üretken ve nitelikli nesiller yetiştirmektir. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması noktasında akademik ve idari personelimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. 1,5 yıla yakın bir süredir uzaktan eğitim sürecinin ardından öğrencilerimizle bir araya gelerek yüz yüze eğitime başlamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nin Ordu’muz, Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.
Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemizde yüz yüze eğitimin başladığı 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nin ilk gününde öğrencilerle bir araya geldi.
Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemizde yüz yüze eğitimin başladığı 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nin ilk gününde öğrencilerle bir araya geldi.
Cumhuriyet Yerkleşkesi’nde bulunan öğrenci yemekhaneleri ile kantinlerde incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Bugün itibariyle Senato’muzda aldığımız karar gereği Covid-19 tedbirleri çerçevesinde öğrencilerimizin sağlıklarını ve güvenliklerini düşünerek Üniversitemiz eğitim öğretim dönemini başlatıyoruz. Üniversitemiz 2006 yılında kurulmuş genç ve dinamik bir üniversite olmasına rağmen gelişimini önemli ölçüde tamamlamış ve gelişmeye devam eden bir üniversite. Bizler de Üniversitemizi her geçen dönem gerek akademik ve fiziki alt yapısıyla gerekse sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle yıldızı parlayan bir üniversite konumuna doğru götürmeye devam etmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak hedefimiz vatanını ve milletini seven, ülkesini daha ileri konuma taşımak için çalışan, alanında donanımlı, üretken ve nitelikli nesiller yetiştirmektir. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması noktasında akademik ve idari personelimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. 1,5 yıla yakın bir süredir uzaktan eğitim sürecinin ardından öğrencilerimizle bir araya gelerek yüz yüze eğitime başlamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nin Ordu’muz, Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.