REKTÖR AKDOĞAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 08.07.2022 - 00:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4155+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı Rektör Akdoğan 'Bayramlar, kutsal değerlerimizin herkes tarafından hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenerek sevgi, saygı ve dayanışmanın arttığı en müstesna günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin en çok perçinlendiği günlerden biri olan Kurban Bayramı da ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz özel bir gündür. Bayramların bizlere kazandırdığı paylaşma duygusuyla karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak, mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa mutluluk getirmesini diliyor; Ordu Üniversitesi ailesi başta olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum' dedi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Rektör Akdoğan 'Bayramlar, kutsal değerlerimizin herkes tarafından hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenerek sevgi, saygı ve dayanışmanın arttığı en müstesna günlerdir.

Birlik ve beraberliğimizin en çok perçinlendiği günlerden biri olan Kurban Bayramı da ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz özel bir gündür. Bayramların bizlere kazandırdığı paylaşma duygusuyla karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak, mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa mutluluk getirmesini diliyor; Ordu Üniversitesi ailesi başta olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.