PROTOKOL İMZALANDI

Gündem 07.08.2019 - 16:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3262+ kez okundu.
 

PROTOKOL İMZALANDI

Medical Park ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu arasında sağlık protokolü imzalandı.

Medical Park ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu arasında sağlık protokolü imzalandı. Ordu’daki işbirliği ile başlayan protokol süreci kısa bir süre içinde tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde genişletildi. Protokol kapsamında Türkiye Engelliler Konfederasyonu üyeleri ve çalışanları ile birinci derece yakınları, Medical Park’ın sunduğu sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecekler. Medical Park Ordu Hastanesi ile Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclisi arasında imzalanan protokol, daha sonra Türkiye genelinde yer alan Medical Park Hastanelerini ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu’nu da kapsayacak şekilde genişletildi. Sağlık protokolü çerçevesinde, Türkiye Engelliler Konfederasyonu üyeleri ve çalışanları ile birinci derece yakınları anlaşmalı Medical Park Hastaneleri’nden avantajlı olarak faydalanabilecekler. “Kimlik kartıyla müracaat edilmesi yeterli” Yapılan anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclis Başkanı Ümit İşbakan, Türkiye’de sayıları 1 milyonu bulan engelli vatandaşın avantajlı sağlık hizmet almasını sağlayacak protokole imza atmaktan ötürü mutluluk duyduklarını ifade ederek şu bilgileri verdi: “Üyelerimizin Medical Park Hastaneleri’nde avantajlı hizmet alabilmeleri için Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlükleri’nden verilmiş olan ‘engelliler için kimlik kartı’ ile müracaat etmeleri yeterli olacak. Engelliler Konfederasyonu ve Medical Park Hastaneleri arasındaki ortak protokol çalışmasında emeği geçen Türkiye Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Akbulut’a ve ayrıca Medical Park yöneticilerine teşekkür ederim. Üyelerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Ordu’nun sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Medical Park Ordu Hastanesi’nin ve tüm Medical Park Hastaneleri’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzaladık. Üyelerimize bu protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkan sağladıkları için de Medical Park Hastaneleri yönetimine teşekkür ediyorum“ dedi. “Engelli vatandaşlarımız hizmet ağımızdan faydalanacaklar” Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış ise “İmzalamış olduğumuz protokol ile engelli vatandaşlarımızın Türkiye’deki geniş sağlık hizmeti ağımızdan avantajlı olarak faydalanmasını sağlamayı amaçladık. Ordu’da başlayan bir süreci tüm Türkiye’ye yaymak bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız anlaşmanın herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.  
Medical Park ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu arasında sağlık protokolü imzalandı.

Medical Park ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu arasında sağlık protokolü imzalandı. Ordu’daki işbirliği ile başlayan protokol süreci kısa bir süre içinde tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde genişletildi. Protokol kapsamında Türkiye Engelliler Konfederasyonu üyeleri ve çalışanları ile birinci derece yakınları, Medical Park’ın sunduğu sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecekler.
Medical Park Ordu Hastanesi ile Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclisi arasında imzalanan protokol, daha sonra Türkiye genelinde yer alan Medical Park Hastanelerini ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu’nu da kapsayacak şekilde genişletildi. Sağlık protokolü çerçevesinde, Türkiye Engelliler Konfederasyonu üyeleri ve çalışanları ile birinci derece yakınları anlaşmalı Medical Park Hastaneleri’nden avantajlı olarak faydalanabilecekler.
“Kimlik kartıyla müracaat edilmesi yeterli”
Yapılan anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclis Başkanı Ümit İşbakan, Türkiye’de sayıları 1 milyonu bulan engelli vatandaşın avantajlı sağlık hizmet almasını sağlayacak protokole imza atmaktan ötürü mutluluk duyduklarını ifade ederek şu bilgileri verdi:
“Üyelerimizin Medical Park Hastaneleri’nde avantajlı hizmet alabilmeleri için Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlükleri’nden verilmiş olan ‘engelliler için kimlik kartı’ ile müracaat etmeleri yeterli olacak. Engelliler Konfederasyonu ve Medical Park Hastaneleri arasındaki ortak protokol çalışmasında emeği geçen Türkiye Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Akbulut’a ve ayrıca Medical Park yöneticilerine teşekkür ederim. Üyelerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Ordu’nun sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Medical Park Ordu Hastanesi’nin ve tüm Medical Park Hastaneleri’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzaladık. Üyelerimize bu protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkan sağladıkları için de Medical Park Hastaneleri yönetimine teşekkür ediyorum“ dedi.
“Engelli vatandaşlarımız hizmet ağımızdan faydalanacaklar”
Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış ise “İmzalamış olduğumuz protokol ile engelli vatandaşlarımızın Türkiye’deki geniş sağlık hizmeti ağımızdan avantajlı olarak faydalanmasını sağlamayı amaçladık. Ordu’da başlayan bir süreci tüm Türkiye’ye yaymak bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız anlaşmanın herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.