PROTOKOL İMZALANDI

Gündem 06.12.2018 - 10:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2508+ kez okundu.
 

PROTOKOL İMZALANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü arasında Gönüllü Kan Bağışçılarının Eğitimi, Kan Bağışçısı Kazanım Faaliyetlerinin Yürütülmesi konularında gerçekleştirilen protokolün imza töreni İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’ın makamında gerçekleştirildi.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü arasında Gönüllü Kan Bağışçılarının Eğitimi, Kan Bağışçısı Kazanım Faaliyetlerinin Yürütülmesi konularında gerçekleştirilen protokolün imza töreni İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’ın makamında gerçekleştirildi. Protokol imza törenine, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş’ın yanında Türkiye Kızılay Derneği Ordu Şube Başkanı İhsan Sağesen ve Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ünal Kesnkinoğlu katıldı. Protokol kapsamında; T.C. Sağlık Bakanlığı´nın bilgisi dahilinde ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müdürlüğe bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri  ile okullarımızda eğitim verilmesi, öğretmen, veli ve öğrencilerin kan bağışına özendirilerek gönüllü olmaları amaçlanıyor. Ayrıca; İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine bağlı tüm okullarımızda görevli öğretmen ve öğrencilere kan bağışı hakkında eğitimler verilerek öğretmen, veli ve öğrencilerin günümüzde ve gelecekte düzenli kan bağışçısı olmalarının sağlanması amaçlanmaktadır. Gönüllü kan bağışının önemi ve gerekliliği hakkındaki eğitimler Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi bünyesinde görevli olan kan bağışçısı kazanım personeli ve doktorlar tarafından verilecek.  
Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü arasında Gönüllü Kan Bağışçılarının Eğitimi, Kan Bağışçısı Kazanım Faaliyetlerinin Yürütülmesi konularında gerçekleştirilen protokolün imza töreni İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’ın makamında gerçekleştirildi.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü arasında Gönüllü Kan Bağışçılarının Eğitimi, Kan Bağışçısı Kazanım Faaliyetlerinin Yürütülmesi konularında gerçekleştirilen protokolün imza töreni İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’ın makamında gerçekleştirildi. Protokol imza törenine, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş’ın yanında Türkiye Kızılay Derneği Ordu Şube Başkanı İhsan Sağesen ve Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ünal Kesnkinoğlu katıldı.
Protokol kapsamında; T.C. Sağlık Bakanlığı´nın bilgisi dahilinde ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müdürlüğe bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri  ile okullarımızda eğitim verilmesi, öğretmen, veli ve öğrencilerin kan bağışına özendirilerek gönüllü olmaları amaçlanıyor. Ayrıca; İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine bağlı tüm okullarımızda görevli öğretmen ve öğrencilere kan bağışı hakkında eğitimler verilerek öğretmen, veli ve öğrencilerin günümüzde ve gelecekte düzenli kan bağışçısı olmalarının sağlanması amaçlanmaktadır.
Gönüllü kan bağışının önemi ve gerekliliği hakkındaki eğitimler Türk Kızılayı Ordu Kan Bağışı Merkezi bünyesinde görevli olan kan bağışçısı kazanım personeli ve doktorlar tarafından verilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.