PROTOKOL iMZALANDI

Gündem 18.09.2018 - 13:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3799+ kez okundu.
 

PROTOKOL iMZALANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü le Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği Arasında Protokol İmzalandı

 Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü le Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği Arasında Protokol İmzalandı Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Adem ATİK katıldı. Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği ile imzalanan protokol kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği “Gençler El Ele Okuyor Gelecek Güzelleşiyor” projesiyle Ünye, İkizce, Çaybaşı, Fatsa ve Altınordu ilçelerimizdeki kütüphane bakımından dezavantajlı ortaokul ve liselerde öğrenim gören 5.580 öğrenciye kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla olan 5.580 kitap dağıtımı gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin kitap okuma, okuduğunu anlama ve ifade etme becerilerini geliştirmek için okudukları kitapların özetlerinin değerlendirileceği ödüllü yarışma düzenlenecek olup; oluşturulan ilçe komisyonları tarafından kitap özetleri değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda her ilçeden sıralamaya giren ilk 20 ortaokul öğrencisi ve ilk 20 lise öğrencisi, 5 ilçeden toplamda 200 öğrenci ödül almaya hak kazanacaktır. Dereceye giren öğrencilere tablet, bisiklet, dron, akıllı saat gibi ödüllerin yer verildiği yarışmaya öğrencilerin yüksek katılımlarının sağlanması amaçlanmaktadır. Ayrıca El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği tarafından 420 kitap Müdürlüğüne hediye edilecek.  
Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü le Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği Arasında Protokol İmzalandı

 Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü le Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği Arasında Protokol İmzalandı
Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Adem ATİK katıldı.
Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği ile imzalanan protokol kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği “Gençler El Ele Okuyor Gelecek Güzelleşiyor” projesiyle Ünye, İkizce, Çaybaşı, Fatsa ve Altınordu ilçelerimizdeki kütüphane bakımından dezavantajlı ortaokul ve liselerde öğrenim gören 5.580 öğrenciye kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla olan 5.580 kitap dağıtımı gerçekleştirilecektir.
Öğrencilerin kitap okuma, okuduğunu anlama ve ifade etme becerilerini geliştirmek için okudukları kitapların özetlerinin değerlendirileceği ödüllü yarışma düzenlenecek olup; oluşturulan ilçe komisyonları tarafından kitap özetleri değerlendirilecektir.
Değerlendirme sonucunda her ilçeden sıralamaya giren ilk 20 ortaokul öğrencisi ve ilk 20 lise öğrencisi, 5 ilçeden toplamda 200 öğrenci ödül almaya hak kazanacaktır. Dereceye giren öğrencilere tablet, bisiklet, dron, akıllı saat gibi ödüllerin yer verildiği yarışmaya öğrencilerin yüksek katılımlarının sağlanması amaçlanmaktadır. Ayrıca El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği tarafından 420 kitap Müdürlüğüne hediye edilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.