PROTOKOL iMZALANDI

Gündem 25.05.2018 - 12:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4535+ kez okundu.
 

PROTOKOL iMZALANDI

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi.  Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Ordu Açı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin tarafından eğitim alanında indirim anlaşması imzalandı.  Ordu Açı Koleji ile imzalanan protokol gereği; ” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına %30 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi. Ordu Açı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin; Ordu’da eğitim alanında kaliteli ve güvenilir bir adres olarak Ordu Açı Koleji’nin Ordu SMMM Odası ile yapmış olduğu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Ordu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır BAŞ; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin çocuklarının kaliteli, nitelikli, başarılı bir eğitim almaları ve ülkemize hizmet etmeleri en büyük amacımızdır. Eğitim alanında Açı koleji ile yapılan bu protokol ile odamız üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarının indirimli olarak kayıt olmaları için bu anlaşmayı imzalamış bulunmaktayız. Anlaşmamızın meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.   
Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. 
Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Ordu Açı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin tarafından eğitim alanında indirim anlaşması imzalandı. 
Ordu Açı Koleji ile imzalanan protokol gereği; ” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına %30 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi.
Ordu Açı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin; Ordu’da eğitim alanında kaliteli ve güvenilir bir adres olarak Ordu Açı Koleji’nin Ordu SMMM Odası ile yapmış olduğu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Ordu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır BAŞ; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin çocuklarının kaliteli, nitelikli, başarılı bir eğitim almaları ve ülkemize hizmet etmeleri en büyük amacımızdır. Eğitim alanında Açı koleji ile yapılan bu protokol ile odamız üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarının indirimli olarak kayıt olmaları için bu anlaşmayı imzalamış bulunmaktayız. Anlaşmamızın meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.