PROJE SONA ERDİ

Spor 01.08.2018 - 15:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3903+ kez okundu.
 

PROJE SONA ERDİ

26 Haziran - 03 Ağustos tarihleri arasında Ordu Gençlik Hizmetleri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle organize edilen ‘Erdemli Genç Erdemli Toplum’ projesi sona erdi.

26 Haziran  - 03 Ağustos tarihleri arasında Ordu Gençlik Hizmetleri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle organize edilen ‘Erdemli Genç Erdemli Toplum’ projesi sona erdi. Yaklaşık 1 aydan fazla süren organizasyona yaz etkinlikleri kapsamında toplam 70 kişi katılım gösterdi.  13-15 ve 16-18 yaş kız ve erkek öğrencilerin eğitim gördüğü yaz eğitimi ve etkinliğinde birbirinden farklı aktiviteler organize edildi. Projeden yararlanan gençler yaz eğitimi kapsamında: Kuranı Kerim, Siyer-İlmihal, Adabı Muaşeret, Türk İslam Bilginleri, Diksiyon-Hitabet, İngilizce, El Sanatları-Halk Oyunları ve Edepli Mizah Eğitimleri alırken; Yaz etkinlikleri kapsamında da Bowlink, piknik, havuz etkinlikleri, gezi etkinlikleri, havalı tüfek, okçuluk, değerler eğitimi, yazılım kodlama ve inovasyon etkinliklerinden faydalanarak dopdolu bir dönemi geride bıraktılar. Eğitim ve etkinliklerden yararlanan gençlerin katılım belgesini vermek için Durugöl Gençlik Merkezinde düzenlenen programa katılan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç projenin gençler için çok faydalı olduğuna dikkat çekti. Genç, yaptığı konuşmasında: “Muhteşem bir proje olmuş. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bu projemize destek verdikleri ve onayladıkları için ben geçlerimiz adına çok teşekkür ederim. İnşallah onlarda bu çalışmaları Ankara’ya raporladığımız zaman ne kadar güzel bir projeye destek verdiklerini görmüş olurlar. 70 kişilik bir genç topluluğumuz bu projeden faydalanmış ve sosyal-kültürel anlamda yapılabilecek bütün yaz etkinliklerinden yararlanmışlar bu projede emeği geçen antrenörlerimize, gençlik liderlerimize ve gençlik merkezi müdürümüze teşekkür ederim. İnşallah bu ve benzeri projeler Gençlik Merkezimizde gençlerle birlikte buluşmaya devam eder. İl Müdürlüğümüzün bünyesinde bir proje ofisimiz var sürekli gençler için projeler üretmek ve geliştirmeye devam ediyor ve planlanan her projede gençlerimizle buluşarak onların hizmetine sunuluyor. 7/24 açık bir gençlik merkezimiz var bu merkezimiz gençlerle dolup taşması bizleri mutlu ediyor ve bu yüzdende böylesine güzel ve nezih bir binayı bize kazandırdığı için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından eğitim veren öğretmenlere plaketlerini, öğrencilere ise katılım belgelerini taktim eden Spor İl Müdürü Mustafa Genç daha sonrasında tüm gençlerle birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.  
26 Haziran - 03 Ağustos tarihleri arasında Ordu Gençlik Hizmetleri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle organize edilen ‘Erdemli Genç Erdemli Toplum’ projesi sona erdi.
26 Haziran  - 03 Ağustos tarihleri arasında Ordu Gençlik Hizmetleri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle organize edilen ‘Erdemli Genç Erdemli Toplum’ projesi sona erdi.
Yaklaşık 1 aydan fazla süren organizasyona yaz etkinlikleri kapsamında toplam 70 kişi katılım gösterdi. 
13-15 ve 16-18 yaş kız ve erkek öğrencilerin eğitim gördüğü yaz eğitimi ve etkinliğinde birbirinden farklı aktiviteler organize edildi. Projeden yararlanan gençler yaz eğitimi kapsamında: Kuranı Kerim, Siyer-İlmihal, Adabı Muaşeret, Türk İslam Bilginleri, Diksiyon-Hitabet, İngilizce, El Sanatları-Halk Oyunları ve Edepli Mizah Eğitimleri alırken; Yaz etkinlikleri kapsamında da Bowlink, piknik, havuz etkinlikleri, gezi etkinlikleri, havalı tüfek, okçuluk, değerler eğitimi, yazılım kodlama ve inovasyon etkinliklerinden faydalanarak dopdolu bir dönemi geride bıraktılar.
Eğitim ve etkinliklerden yararlanan gençlerin katılım belgesini vermek için Durugöl Gençlik Merkezinde düzenlenen programa katılan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç projenin gençler için çok faydalı olduğuna dikkat çekti. Genç, yaptığı konuşmasında: “Muhteşem bir proje olmuş. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bu projemize destek verdikleri ve onayladıkları için ben geçlerimiz adına çok teşekkür ederim. İnşallah onlarda bu çalışmaları Ankara’ya raporladığımız zaman ne kadar güzel bir projeye destek verdiklerini görmüş olurlar. 70 kişilik bir genç topluluğumuz bu projeden faydalanmış ve sosyal-kültürel anlamda yapılabilecek bütün yaz etkinliklerinden yararlanmışlar bu projede emeği geçen antrenörlerimize, gençlik liderlerimize ve gençlik merkezi müdürümüze teşekkür ederim. İnşallah bu ve benzeri projeler Gençlik Merkezimizde gençlerle birlikte buluşmaya devam eder. İl Müdürlüğümüzün bünyesinde bir proje ofisimiz var sürekli gençler için projeler üretmek ve geliştirmeye devam ediyor ve planlanan her projede gençlerimizle buluşarak onların hizmetine sunuluyor. 7/24 açık bir gençlik merkezimiz var bu merkezimiz gençlerle dolup taşması bizleri mutlu ediyor ve bu yüzdende böylesine güzel ve nezih bir binayı bize kazandırdığı için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Konuşmasının ardından eğitim veren öğretmenlere plaketlerini, öğrencilere ise katılım belgelerini taktim eden Spor İl Müdürü Mustafa Genç daha sonrasında tüm gençlerle birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.