PROF. DR. ALİ ERBAŞ, BAŞKAN TEKİNTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Gündem 27.09.2018 - 13:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4121+ kez okundu.
 

PROF. DR. ALİ ERBAŞ, BAŞKAN TEKİNTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYDUK” Başkan Tekintaş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Sayın Diyanet İşleri Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada kendisini ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Bizler yıllardır bir aradayız. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de yapacağımız işbirliğiyle ilimize özel ve güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kendisine ve şahsında tüm diyanet camiasına saygılarımı sunuyorum” dedi. BAŞKAN ERBAŞ, “BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖNÜL DOKTORLUĞU YAPMAKTIR” Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkan Tekintaş’ı tebrik ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeni başlamış olan Engin Başkanımızı tebrik ediyorum. Rabbim bizleri utandırmasın ve en güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Belediye Başkanlığı önemli bir görevdir. Bu görev sadece milletin yolunu yapmak, çöpünü toplamak, suyunu akıtmak değil aynı zamanda gönül doktorluğu yapmaktır. Bizim medeniyetimizde, milli ve manevi kalkınmayla maddi kalkınmayı birlikte yürütmek gerekiyor. Bu anlamda Ordu Büyükşehir Belediyemizin bugüne kadar medeniyetimiz ile ilgili yaptığı faaliyetler, din eğitimine ve diyanet hizmetlerine katkılar, Engin Tekintaş Başkanımızla budan sonra da devam edecektir. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak müftülüğümüz kanalıyla ilişkilerimizi daha güzel seviyelere getirecek ve hep birlikte ilimize daha iyi hizmetler sunacağız” şeklinde konuştu.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYDUK”

Başkan Tekintaş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Sayın Diyanet İşleri Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada kendisini ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Bizler yıllardır bir aradayız. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de yapacağımız işbirliğiyle ilimize özel ve güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kendisine ve şahsında tüm diyanet camiasına saygılarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN ERBAŞ, “BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖNÜL DOKTORLUĞU YAPMAKTIR”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkan Tekintaş’ı tebrik ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeni başlamış olan Engin Başkanımızı tebrik ediyorum. Rabbim bizleri utandırmasın ve en güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Belediye Başkanlığı önemli bir görevdir. Bu görev sadece milletin yolunu yapmak, çöpünü toplamak, suyunu akıtmak değil aynı zamanda gönül doktorluğu yapmaktır. Bizim medeniyetimizde, milli ve manevi kalkınmayla maddi kalkınmayı birlikte yürütmek gerekiyor. Bu anlamda Ordu Büyükşehir Belediyemizin bugüne kadar medeniyetimiz ile ilgili yaptığı faaliyetler, din eğitimine ve diyanet hizmetlerine katkılar, Engin Tekintaş Başkanımızla budan sonra da devam edecektir. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak müftülüğümüz kanalıyla ilişkilerimizi daha güzel seviyelere getirecek ve hep birlikte ilimize daha iyi hizmetler sunacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.