PRATİSYEN HEKİMLERE COVİD EĞİTİMİ

Sağlık 01.10.2020 - 00:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2547+ kez okundu.
 

PRATİSYEN HEKİMLERE COVİD EĞİTİMİ

Ordu Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde göreve başlayan pratisyen hekimlere yönelik uyum ve Covid-19 eğitimi verildi.

Ordu Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde göreve başlayan pratisyen hekimlere yönelik uyum ve Covid-19 eğitimi verildi. Müdürlüğe bağlı Sağlık Tesislerine yani başlayan Pratisyen Hekimlere yönelik yapılan Uyum ve COVİD-19 eğitiminin ilki Ordu Devlet Hastanesi eğitim salonunda 25.09.2020 tarihinde Mesudiye Gölköy, Gürgentepe Ulubey İlçelerinde bulunan sağlık tesisleri ile  Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü  ve  Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan toplan 41 hekime ve 28.09.2020 tarihinde Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında  Akkuş, Aybastı, İkizce, Ünye, Aybastı Çamaş, Çatalpınar, Fatsa Korgan, Kumru ilçelerinde bulunan sağlık tesislerine atanan Toplam 46 hekim olmak üzere 87 Pratisyen Hekime Müdürlük Personel Hizmetleri Başkanlığı eğitim biriminden Sağlık Memuru Yusuf Genç’in Koordinatörlüğünde, Bakanlık  Saha Koordinatörü Dr. Murat Kadir Topçu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzm. Dr. Aydan Kalyon ve Hemşire Dilek Akın’ın eğitimci olarak katılımıyla gerçekleştirildi.    
Ordu Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde göreve başlayan pratisyen hekimlere yönelik uyum ve Covid-19 eğitimi verildi.

Ordu Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde göreve başlayan pratisyen hekimlere yönelik uyum ve Covid-19 eğitimi verildi.
Müdürlüğe bağlı Sağlık Tesislerine yani başlayan Pratisyen Hekimlere yönelik yapılan Uyum ve COVİD-19 eğitiminin ilki Ordu Devlet Hastanesi eğitim salonunda 25.09.2020 tarihinde Mesudiye Gölköy, Gürgentepe Ulubey İlçelerinde bulunan sağlık tesisleri ile  Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü  ve  Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan toplan 41 hekime ve 28.09.2020 tarihinde Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında  Akkuş, Aybastı, İkizce, Ünye, Aybastı Çamaş, Çatalpınar, Fatsa Korgan, Kumru ilçelerinde bulunan sağlık tesislerine atanan Toplam 46 hekim olmak üzere 87 Pratisyen Hekime Müdürlük Personel Hizmetleri Başkanlığı eğitim biriminden Sağlık Memuru Yusuf Genç’in Koordinatörlüğünde, Bakanlık  Saha Koordinatörü Dr. Murat Kadir Topçu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzm. Dr. Aydan Kalyon ve Hemşire Dilek Akın’ın eğitimci olarak katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.