POLİS TEŞKİLATINDAN VALİ YAVUZ'A ZİYARET

Gündem 09.04.2019 - 13:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3697+ kez okundu.
 

POLİS TEŞKİLATINDAN VALİ YAVUZ'A ZİYARET

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan başkanlığında bir heyet, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan başkanlığında bir heyet, Vali  Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.   “Şanlı Bir Teşkilatın Mensupları Olarak Sizleri Selamlıyorum” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve  Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Seddar Yavuz, "Kahraman, fedakar Polis Teşkilatımızın çok kıymetli mensuplarına minnet ve şükran duygularımı, Ordulular adına ifade etmek istiyorum. Başta iç güvenlik olmak üzere önemli hizmetler yapmış, canını vatanı için seve seve feda etmiş şanlı bir teşkilatın mensupları olarak sizleri saygıyla selamlıyorum” dedi.  “Halkımızın Teveccühünü Kazanmış Bir Teşkilat” “Polis Teşkilatımız, özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadelede diğer taraftan da vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması bakımından önemli bir hizmeti ve milletimizinde teveccühünü kazanmış bir teşkilat” diyen Vali Seddar Yavuz, "Bu vesile ile görevi esnasında vatan, bayrak ve din için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler, Türkiye’nin her bir köşesinde yine vatan, bayrak, can ve mal emniyetini sağlamak üzere görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza da sağlıklı ve huzurlu görevler diliyorum” şeklinde konuştu.   “Güvenlik Birimlerimiz Bizim En yakın Mesai Arkdaşlarımız” Ordu Valisi olarak Polis Teşkilatının her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunun altını çizen Vali Yavuz, “Polis teşkilatımız, jandarma teşkilatımız kısacası güvenlik birimlerimiz, bizim en yakın mesai arkadaşlarımızdır. Elde ettikleri başarıdaki en büyük pay da siz teşkilat mensuplarınındır. Ordu’daki huzurun, emniyetin sağlanması hususunda gayret sarf eden İl Emniyet Müdürümüzden, mahalle bekçilerimize kadar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek konuşmaasını tamamladı. “Emniyet Müdürü Erduğan; "174 Yıldır Halkın Huzur ve Güvenliği İçin Çalışıyoruz” İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ise  Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Seddar Yavuz’a bilgi verdi ve “174 yıldır halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveri ile çalışan teşkilat mensuplarımız bu zaman sürecinde şehit verdi, gazilerimiz, malulen emekli olan arkadaşlarımız  oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve halen hayatlarını devam ettiren meslaktaşlarımıza da sağlıklı, sıhhatli ömürler temenni ediyorum” diye konuştu. Vali  Seddar Yavuz, Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Valilik makamına ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan başkanlığındaki heyette bulunanlara çeşitli hediyeler takdim etti.
Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan başkanlığında bir heyet, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan başkanlığında bir heyet, Vali  Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

 
“Şanlı Bir Teşkilatın Mensupları Olarak Sizleri Selamlıyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve  Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Seddar Yavuz, "Kahraman, fedakar Polis Teşkilatımızın çok kıymetli mensuplarına minnet ve şükran duygularımı, Ordulular adına ifade etmek istiyorum. Başta iç güvenlik olmak üzere önemli hizmetler yapmış, canını vatanı için seve seve feda etmiş şanlı bir teşkilatın mensupları olarak sizleri saygıyla selamlıyorum” dedi.

 “Halkımızın Teveccühünü Kazanmış Bir Teşkilat”

“Polis Teşkilatımız, özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadelede diğer taraftan da vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması bakımından önemli bir hizmeti ve milletimizinde teveccühünü kazanmış bir teşkilat” diyen Vali Seddar Yavuz, "Bu vesile ile görevi esnasında vatan, bayrak ve din için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler, Türkiye’nin her bir köşesinde yine vatan, bayrak, can ve mal emniyetini sağlamak üzere görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza da sağlıklı ve huzurlu görevler diliyorum” şeklinde konuştu. 

 “Güvenlik Birimlerimiz Bizim En yakın Mesai Arkdaşlarımız”

Ordu Valisi olarak Polis Teşkilatının her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunun altını çizen Vali Yavuz, “Polis teşkilatımız, jandarma teşkilatımız kısacası güvenlik birimlerimiz, bizim en yakın mesai arkadaşlarımızdır. Elde ettikleri başarıdaki en büyük pay da siz teşkilat mensuplarınındır. Ordu’daki huzurun, emniyetin sağlanması hususunda gayret sarf eden İl Emniyet Müdürümüzden, mahalle bekçilerimize kadar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek konuşmaasını tamamladı.

“Emniyet Müdürü Erduğan; "174 Yıldır Halkın Huzur ve Güvenliği İçin Çalışıyoruz”

İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ise  Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Seddar Yavuz’a bilgi verdi ve “174 yıldır halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveri ile çalışan teşkilat mensuplarımız bu zaman sürecinde şehit verdi, gazilerimiz, malulen emekli olan arkadaşlarımız  oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve halen hayatlarını devam ettiren meslaktaşlarımıza da sağlıklı, sıhhatli ömürler temenni ediyorum” diye konuştu.

Vali  Seddar Yavuz, Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Valilik makamına ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan başkanlığındaki heyette bulunanlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.