PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ

Gündem 08.10.2019 - 15:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2541+ kez okundu.
 

PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ

Altınordu Belediyesi ve çevre ilçe belediye personeline yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Altınordu Belediyesi ve çevre ilçe belediye personeline yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim semineri düzenlendi. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla belediyecilik alanındaki faaliyetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi yapılan bu çalışmaların yanı sıra personel eğitimlerine de devam ediyor. Bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapan Altınordu Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği koordinasyonunda “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim programı gerçekleştirdi. Altınordu Belediyesi Meclis Salonu’nda iki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim seminerine Altınordu Belediyesi müdürlüklerinin ilgili personeli ve çevre belediyelerin personeli katıldı. Programın eğitmenliğini üstlenen Türkiye Belediye Birliği Hukuk İşleri Müdürü Av. Zeliha Mercimek tarafından personele ilgili mevzuatlarla ilgili bilgiler verildi. Güncel mevzuat konularının anlatıldığı seminerde; uygulama birliğinin sağlanması ve çalışanların sahip oldukları görevleri daha etkin bir şekilde yapmasını sağlayarak mesleki bilgilerinin artırılması hedeflendi. Düzenlenen eğitim programı yapılan sunumların ardından sona erdi. 
Altınordu Belediyesi ve çevre ilçe belediye personeline yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Altınordu Belediyesi ve çevre ilçe belediye personeline yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim semineri düzenlendi.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla belediyecilik alanındaki faaliyetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi yapılan bu çalışmaların yanı sıra personel eğitimlerine de devam ediyor. Bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapan Altınordu Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği koordinasyonunda “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim programı gerçekleştirdi.

Altınordu Belediyesi Meclis Salonu’nda iki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim seminerine Altınordu Belediyesi müdürlüklerinin ilgili personeli ve çevre belediyelerin personeli katıldı. Programın eğitmenliğini üstlenen Türkiye Belediye Birliği Hukuk İşleri Müdürü Av. Zeliha Mercimek tarafından personele ilgili mevzuatlarla ilgili bilgiler verildi. Güncel mevzuat konularının anlatıldığı seminerde; uygulama birliğinin sağlanması ve çalışanların sahip oldukları görevleri daha etkin bir şekilde yapmasını sağlayarak mesleki bilgilerinin artırılması hedeflendi.

Düzenlenen eğitim programı yapılan sunumların ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.