OTSO'DA GÖREV DAĞILIMI

Gündem 18.04.2018 - 12:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3910+ kez okundu.
 

OTSO'DA GÖREV DAĞILIMI

Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası (OTSO) Disiplin Kurulu görev dağılımını yaptı.

Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası (OTSO) Disiplin Kurulu görev dağılımını yaptı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’in listesinden gelen Disiplin Kurulu oda toplantı salonunda yaptığı toplantıyla görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımına göre toplantıda Disiplin Kurulu Başkanlığına adaylığını açıklayan Adnan Hayati Keskin oylama sonucu Disiplin Kurulu Başkanı olurken, Sunay Yeşiltepe ise Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığına getirilirken, Disiplin Kurulu Üyeleri ise Seyfi Sarı, Mustafa Aksu, Tayfur Akçay, Ali Aydın oldu. Toplantıda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin; “Yeni dönemde yönetimiyle, Meclisiyle ve Disiplin Kurulu ile hep iletişim içinde çalışmak zorundayız. Disiplin Kurulu olarak sizlere önemli görevler düşmektedir. İnşallah hep birlikte çalışarak Ordu’ya daha fazla fayda sağlarız” diyerek konuşmasını tamamladı. 
Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası (OTSO) Disiplin Kurulu görev dağılımını yaptı.

Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası (OTSO) Disiplin Kurulu görev dağılımını yaptı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’in listesinden gelen Disiplin Kurulu oda toplantı salonunda yaptığı toplantıyla görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımına göre toplantıda Disiplin Kurulu Başkanlığına adaylığını açıklayan Adnan Hayati Keskin oylama sonucu Disiplin Kurulu Başkanı olurken, Sunay Yeşiltepe ise Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığına getirilirken, Disiplin Kurulu Üyeleri ise Seyfi Sarı, Mustafa Aksu, Tayfur Akçay, Ali Aydın oldu.

Toplantıda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin; “Yeni dönemde yönetimiyle, Meclisiyle ve Disiplin Kurulu ile hep iletişim içinde çalışmak zorundayız. Disiplin Kurulu olarak sizlere önemli görevler düşmektedir. İnşallah hep birlikte çalışarak Ordu’ya daha fazla fayda sağlarız” diyerek konuşmasını tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.