OSMAN GÜNGÖR KILIÇDAROĞLU VE KURMAYLARINI TOPA TUTTU

Siyaset 02.07.2018 - 07:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2654+ kez okundu.
 

OSMAN GÜNGÖR KILIÇDAROĞLU VE KURMAYLARINI TOPA TUTTU

Osman Güngör, kendisine ait sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarını adeta topa tuttu.

Osman Güngör, kendisine ait sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarını adeta topa tuttu. "CHP son kurultaydaki tüzük revizyonlarıyla, tüm yetkileri merkeze alarak, parti yapısı olarak AKP'leşti" diyen Güngör,  CHP'nin parti içi demokrasiden, fırsat eşitliği ve liyakattan uzaklaştığını ileri sürdü.   "TÜZÜK KEYFİ SÜREN YÖNETİM"   CHP'li Güngör, "2012 tüzüğünün keyfini süren bir üst yönetim var. Kimse yeni bir çözüm ve atak beklemesin. 3-5 genel başkan yardımçısı değişir olur biter" dedi. İşte Güngör'ün o zehir zemberek açıklamaları:    "CHP'DE GENEL BAŞKAN DAHİL HERŞEY TOPTAN DEĞİŞMELİ" "TOPLUM BİZE ANTİKACI GÖZÜYLE BAKIYOR"   "Değişimin kimlerle olmayacağını söyleyen arkadaşlar önerisini yapmalı. CHP'de Genel Başkan dahil tüm yönetim, tüzük, program toptan değişmelidir. Toplum bize antikacı dükkanı gözüyle bakıyor. Cinsiyet değil gençlik ve genç fikirler vitrine koyulmalıdır. Yeni Anayasa taslağı oluşturulmalıdır. Sosyal haklar bildirgesi sunulmalıdır. Siyasi Partiler Yasası, Siyasi Ahlak Yasası, Basın ve Medya Yasası, Vergi Yasa Tasarısı, Medeni Kanun ve Ceza Kanunu yeniden yazılmalıdır. Toplumu yenilik ve yenileşme sendromuna sokmadan, yeniyi kuramayız. Bunlarla bu işin olmayacağını gördük."    "YÜRÜDÜK DE ADALET Mİ DEĞİŞTİ?"   "Yürüdükte adaletmi değişti? Bu kapsamda bir bildirgeyle statükoya başkaldırmaya varım! CHP'de demokrasi olmadan, fırsat eşitliği ve liyakat olmadan, çekim merkezi olması olanaksızdır. 70'lerdeki dalga değişimle yakalanmıştır. Emekliye, çiftçiye, asgari ücretliye, dul ve yetime gençe, hepsine verildi; ne oldu! Alınabildi mi? Değişim ve kökten radikal politikalarla, toplumu ve yaşamı değiştirmeye kararlı olunmalıdır. Umudunuzu yitirmeyin. Fikirlerinizi belirtmeden çekinmeyin. Mutlaka bir alıcısı bulunur."        
Osman Güngör, kendisine ait sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarını adeta topa tuttu.
Osman Güngör, kendisine ait sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarını adeta topa tuttu. "CHP son kurultaydaki tüzük revizyonlarıyla, tüm yetkileri merkeze alarak, parti yapısı olarak AKP'leşti" diyen Güngör,  CHP'nin parti içi demokrasiden, fırsat eşitliği ve liyakattan uzaklaştığını ileri sürdü.
 
"TÜZÜK KEYFİ SÜREN YÖNETİM"
 
CHP'li Güngör, "2012 tüzüğünün keyfini süren bir üst yönetim var. Kimse yeni bir çözüm ve atak beklemesin. 3-5 genel başkan yardımçısı değişir olur biter" dedi. İşte Güngör'ün o zehir zemberek açıklamaları: 
 
"CHP'DE GENEL BAŞKAN DAHİL HERŞEY TOPTAN DEĞİŞMELİ"
"TOPLUM BİZE ANTİKACI GÖZÜYLE BAKIYOR"
 
"Değişimin kimlerle olmayacağını söyleyen arkadaşlar önerisini yapmalı. CHP'de Genel Başkan dahil tüm yönetim, tüzük, program toptan değişmelidir. Toplum bize antikacı dükkanı gözüyle bakıyor. Cinsiyet değil gençlik ve genç fikirler vitrine koyulmalıdır. Yeni Anayasa taslağı oluşturulmalıdır. Sosyal haklar bildirgesi sunulmalıdır. Siyasi Partiler Yasası, Siyasi Ahlak Yasası, Basın ve Medya Yasası, Vergi Yasa Tasarısı, Medeni Kanun ve Ceza Kanunu yeniden yazılmalıdır. Toplumu yenilik ve yenileşme sendromuna sokmadan, yeniyi kuramayız. Bunlarla bu işin olmayacağını gördük." 
 
"YÜRÜDÜK DE ADALET Mİ DEĞİŞTİ?"
 
"Yürüdükte adaletmi değişti? Bu kapsamda bir bildirgeyle statükoya başkaldırmaya varım! CHP'de demokrasi olmadan, fırsat eşitliği ve liyakat olmadan, çekim merkezi olması olanaksızdır. 70'lerdeki dalga değişimle yakalanmıştır. Emekliye, çiftçiye, asgari ücretliye, dul ve yetime gençe, hepsine verildi; ne oldu! Alınabildi mi? Değişim ve kökten radikal politikalarla, toplumu ve yaşamı değiştirmeye kararlı olunmalıdır. Umudunuzu yitirmeyin. Fikirlerinizi belirtmeden çekinmeyin. Mutlaka bir alıcısı bulunur."
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.