OSKİ'DE KURUM İÇİ EĞİTİM

Yaşam 17.11.2015 - 10:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1894+ kez okundu.
 

OSKİ'DE KURUM İÇİ EĞİTİM

Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, OSKİ Genel Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda “İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı” konulu eğitim semineri düzenledi.

       OSKİ Genel Müdürlüğü İdari binasında verilen eğitimde, OSKİ’de her birimin kendi iş akış şemaları ve gelecekte üzerine çalışacağı konular hakkında daire başkanlıklarına ait ilgili personellere Maliye Bakanlığı kontrolü tarafından uygulamalı ve yüz yüze olarak sunum ve örnekler eşliğinde eğitimler verildi. OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile beraberindeki daire başkanlarının oluşturmuş olduğu heyet, eğitimin son gününe katılarak iç kontrol faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kurum içi eğitimlere önem verdiklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “İç kontrol, kurumların sürekli değişen çevre koşulları, hizmet alanların talepleri ve öncelikleri ile gelecekte ortaya çıkabilecek risklerle başa çıkabilmek için uygulamalarını güçlendirecek unsurlardır. Bu konuda kurumsal çalışmalarımıza hız vererek,  “İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı” kapsamında personellerimize eğitimler veriyoruz” dedi.
Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, OSKİ Genel Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda “İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı” konulu eğitim semineri düzenledi.

 

     OSKİ Genel Müdürlüğü İdari binasında verilen eğitimde, OSKİ’de her birimin kendi iş akış şemaları ve gelecekte üzerine çalışacağı konular hakkında daire başkanlıklarına ait ilgili personellere Maliye Bakanlığı kontrolü tarafından uygulamalı ve yüz yüze olarak sunum ve örnekler eşliğinde eğitimler verildi.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile beraberindeki daire başkanlarının oluşturmuş olduğu heyet, eğitimin son gününe katılarak iç kontrol faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kurum içi eğitimlere önem verdiklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “İç kontrol, kurumların sürekli değişen çevre koşulları, hizmet alanların talepleri ve öncelikleri ile gelecekte ortaya çıkabilecek risklerle başa çıkabilmek için uygulamalarını güçlendirecek unsurlardır. Bu konuda kurumsal çalışmalarımıza hız vererek,  “İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı” kapsamında personellerimize eğitimler veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.