OSKİ Tarafından İçmesuyu Pompaları Yenilendi.

Gündem 10.12.2014 - 12:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1833+ kez okundu.
 

OSKİ Tarafından İçmesuyu Pompaları Yenilendi.

OSKİ Tarafından İçmesuyu Pompaları Yenilendi.

OSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Daire Başkanlığı Mekanik ve Elektrik Şube Müdürlüğü tarafından Ordu ili genelinde 19 ilçede bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları sonucunda ekonomik ve kullanma ömrü biten bu yüzden sık sık arıza yapan içme suyu pompaları değiştirilerek yenilendi. Bakım ve onarım çalışmalarıyla birlikte, bugüne kadar; Ordu ili genelinde; toplam 210 adet içme suyu pompasına müdahale edilerek arızaları giderilmiştir. Bu çalışmaların yanında ekonomik ve kullanma ömrü biten 23 içme suyu pompası da hurdaya ayrılarak yenilendi. Ayrıca 187 adet pompanın bakım, onarım çalışmaları ile elektrik ve mekanik arızaları da giderilmiştir. Yapılan çalışmalarda TOPLAM 287.169,00 TL harcanarak arızalı pompa istasyonlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılmıştır. 
OSKİ Tarafından İçmesuyu Pompaları Yenilendi.

OSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Daire Başkanlığı Mekanik ve Elektrik Şube Müdürlüğü tarafından Ordu ili genelinde 19 ilçede bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları sonucunda ekonomik ve kullanma ömrü biten bu yüzden sık sık arıza yapan içme suyu pompaları değiştirilerek yenilendi.

Bakım ve onarım çalışmalarıyla birlikte, bugüne kadar; Ordu ili genelinde; toplam 210 adet içme suyu pompasına müdahale edilerek arızaları giderilmiştir. Bu çalışmaların yanında ekonomik ve kullanma ömrü biten 23 içme suyu pompası da hurdaya ayrılarak yenilendi. Ayrıca 187 adet pompanın bakım, onarım çalışmaları ile elektrik ve mekanik arızaları da giderilmiştir.

Yapılan çalışmalarda TOPLAM 287.169,00 TL harcanarak arızalı pompa istasyonlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.