OSKİ MAYIS AYI KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 09.05.2018 - 12:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3786+ kez okundu.
 

OSKİ MAYIS AYI KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 26.cısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 26.cısını gerçekleştirdi. OSKİ’NİN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ OSKİ Genel Müdürlüğünün sürdürdüğü faaliyetlerin masaya yatırıldığı toplantıda Daire Başkanları, yapmış oldukları çalışmaların detaylarını sunum eşliğinde anlattı. Bunun yanı sıra gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırılarak konuşuldu. Toplantı sonunda, tamamlanan faaliyetler ve yapılacak çalışmalar bir bütün hâlinde değerlendirilerek ortak karar alındı. YAZ MEVSİMİ İÇİN TEDBİRLER ALINMAYA BAŞLANDI Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte artacak içme suyu ihtiyacına dikkat çeken Genel Müdür Fatih Yürük, havaların ısınmaya başladığını işaret ederek tüm ekiplerin gerekli tedbirleri almasını istedi. Ramazan ayının gelmesi ve ardından fındık sezonunun başlamasıyla birlikte Ordu genelinde nüfusun artacağına vurgu yapan Genel Müdür Yürük, “Sürdürdüğümüz projelerle ilimiz genelinde önemli bir çalışma temposu sergiliyoruz. Özellikle içme suyu konusunda hayata geçirdiğimiz yatırımlar, birçok bölgemizde sorunları ortadan kaldıracaktır. Bu süreç içerisinde tüm personelimizin daha gayretli bir çalışma içerisine girmesini temenni ediyorum” dedi. OSKİ Genel Müdürlüğü Meclis Salonunda geçekleştirilen toplantıya Genel Müdür Fatih Yürük başta olmak üzere, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, ilçe şefleri ve teknik şefler katılım sağladı  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 26.cısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), kurum içi aylık koordinasyon toplantılarının 26.cısını gerçekleştirdi.

OSKİ’NİN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

OSKİ Genel Müdürlüğünün sürdürdüğü faaliyetlerin masaya yatırıldığı toplantıda Daire Başkanları, yapmış oldukları çalışmaların detaylarını sunum eşliğinde anlattı. Bunun yanı sıra gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırılarak konuşuldu. Toplantı sonunda, tamamlanan faaliyetler ve yapılacak çalışmalar bir bütün hâlinde değerlendirilerek ortak karar alındı.

YAZ MEVSİMİ İÇİN TEDBİRLER ALINMAYA BAŞLANDI

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte artacak içme suyu ihtiyacına dikkat çeken Genel Müdür Fatih Yürük, havaların ısınmaya başladığını işaret ederek tüm ekiplerin gerekli tedbirleri almasını istedi. Ramazan ayının gelmesi ve ardından fındık sezonunun başlamasıyla birlikte Ordu genelinde nüfusun artacağına vurgu yapan Genel Müdür Yürük, “Sürdürdüğümüz projelerle ilimiz genelinde önemli bir çalışma temposu sergiliyoruz. Özellikle içme suyu konusunda hayata geçirdiğimiz yatırımlar, birçok bölgemizde sorunları ortadan kaldıracaktır. Bu süreç içerisinde tüm personelimizin daha gayretli bir çalışma içerisine girmesini temenni ediyorum” dedi.

OSKİ Genel Müdürlüğü Meclis Salonunda geçekleştirilen toplantıya Genel Müdür Fatih Yürük başta olmak üzere, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, ilçe şefleri ve teknik şefler katılım sağladı

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.