ORTAR A.Ş ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gündem 22.05.2020 - 00:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3308+ kez okundu.
 

ORTAR A.Ş ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORTAR A.Ş ürün çeşitliliğini artırmanın yanı sıra ziraat odaları ile iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORTAR A.Ş ürün çeşitliliğini artırmanın yanı sıra ziraat odaları ile iş birliği çalışmalarına devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından Ordu’daki unutulmuş olan ürünlerin tekrar gün yüzüne çıkartılması için talimat verdiği ORTAR A.Ş her geçen gün ürün yelpazesini genişletmeye devam ederken ziraat odaları ile bu süreçte iş birliği çalışmalarına devam ediyor.  “SERALAR ORDU’NUN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK” Ordu'nun ihtiyacı olan ürünlerin bu seralar vasıtası ile karşılanacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman “ORTAR A.Ş çalışmalarına 19 ilçede aralıksız devam ediyor. Çalışmalarına unutulmaya yüz tutmuş ürünleri gün yüzüne çıkartmakla başlayan ve bunda başarılı olan ORTAR A.Ş, şimdi ilimizin ihtiyacı olan ürünlerin üretilmesi için ziraat odaları ile çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Ünye ve Fatsa ilçelerimizde kurulumu yapılan seralarda begonya, kadife, vapurdumanı, alev çalısı, sarı taflan ve kartopu gibi bitkiler hem ziraat odalarımız hem de hibe desteği alan girişimciler tarafından yetiştiriliyor. Amacımız ilimizin ihtiyacı olan ürünleri kurulan bu seralar vasıtası ile karşılamak” dedi. “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA İLE İSTİHDAMA KATKI SUNUYORUZ” Kurulduğu günden bu yana Ordu’nun öz ürünlerini gün yüzüne çıkartmak için özel çalışmalar yaptığını söyleyen ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, “ORTAR A.Ş olarak yol haritamız belli. Ordu’da tüketilen, Ordu’da üretilsin. Bu felsefe ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ordu’da unutulmaya yüz tutmuş birçok ürünü yaptığımız iş birliği çalışmalarımız sonucu gün yüzüne çıkardık. Bu ürünleri yine kurduğumuz satış büfeleri aracılığıyla uygun maliyetlerle alıcılar ile buluşturuyoruz. ORTAR A.Ş olarak sadece ürün çeşitliliğini artırmak için çalışma yapmıyoruz. İlçe ziraat odaları ile iş birliği yaparak ihtiyaç duyulan ürünlerin ilimizde üretilmesi için de çalışma yapıyoruz. Bugün ilçelerimizde kurulumuna öncülük ettiğimiz birçok serada üretilen ürünlerin, ilimizde tüketilmesi için çalışma yapıyoruz. Ünye-Fatsa-Altınordu ve diğer ilçelerimizin ihtiyaçları bu seralarımız tarafından karşılanıyor. Bu yöntem ile il dışından alacağımız ürünleri kendi üreticilerimizden karşılamış oluyoruz. Hem istihdama katkı sunuyoruz hem de dışarıya çıkacak para ilimizde kalmış oluyor. Bu çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORTAR A.Ş ürün çeşitliliğini artırmanın yanı sıra ziraat odaları ile iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORTAR A.Ş ürün çeşitliliğini artırmanın yanı sıra ziraat odaları ile iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından Ordu’daki unutulmuş olan ürünlerin tekrar gün yüzüne çıkartılması için talimat verdiği ORTAR A.Ş her geçen gün ürün yelpazesini genişletmeye devam ederken ziraat odaları ile bu süreçte iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

 “SERALAR ORDU’NUN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK”

Ordu'nun ihtiyacı olan ürünlerin bu seralar vasıtası ile karşılanacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman “ORTAR A.Ş çalışmalarına 19 ilçede aralıksız devam ediyor. Çalışmalarına unutulmaya yüz tutmuş ürünleri gün yüzüne çıkartmakla başlayan ve bunda başarılı olan ORTAR A.Ş, şimdi ilimizin ihtiyacı olan ürünlerin üretilmesi için ziraat odaları ile çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Ünye ve Fatsa ilçelerimizde kurulumu yapılan seralarda begonya, kadife, vapurdumanı, alev çalısı, sarı taflan ve kartopu gibi bitkiler hem ziraat odalarımız hem de hibe desteği alan girişimciler tarafından yetiştiriliyor. Amacımız ilimizin ihtiyacı olan ürünleri kurulan bu seralar vasıtası ile karşılamak” dedi.

“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA İLE İSTİHDAMA KATKI SUNUYORUZ”

Kurulduğu günden bu yana Ordu’nun öz ürünlerini gün yüzüne çıkartmak için özel çalışmalar yaptığını söyleyen ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, “ORTAR A.Ş olarak yol haritamız belli. Ordu’da tüketilen, Ordu’da üretilsin. Bu felsefe ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ordu’da unutulmaya yüz tutmuş birçok ürünü yaptığımız iş birliği çalışmalarımız sonucu gün yüzüne çıkardık. Bu ürünleri yine kurduğumuz satış büfeleri aracılığıyla uygun maliyetlerle alıcılar ile buluşturuyoruz. ORTAR A.Ş olarak sadece ürün çeşitliliğini artırmak için çalışma yapmıyoruz. İlçe ziraat odaları ile iş birliği yaparak ihtiyaç duyulan ürünlerin ilimizde üretilmesi için de çalışma yapıyoruz. Bugün ilçelerimizde kurulumuna öncülük ettiğimiz birçok serada üretilen ürünlerin, ilimizde tüketilmesi için çalışma yapıyoruz. Ünye-Fatsa-Altınordu ve diğer ilçelerimizin ihtiyaçları bu seralarımız tarafından karşılanıyor. Bu yöntem ile il dışından alacağımız ürünleri kendi üreticilerimizden karşılamış oluyoruz. Hem istihdama katkı sunuyoruz hem de dışarıya çıkacak para ilimizde kalmış oluyor. Bu çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.