ORTADOĞU VE KUZEY AFRİKA ÜLKELERİNDEN BÜYÜK İLGİ!

Gündem 07.05.2018 - 09:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3773+ kez okundu.
 

ORTADOĞU VE KUZEY AFRİKA ÜLKELERİNDEN BÜYÜK İLGİ!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve THY ortak organizasyonu olarak düzenlenen "2. Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi toplantısı Ordu’da gerçekleşti.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve THY ortak organizasyonu olarak düzenlenen  "2. Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi toplantısı Ordu’da gerçekleşti. 03-05 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşen ve  turizm alanında faaliyet gösteren acente, tur operatörleri, basın ve sosyal medya temsilcileri ile iş adamlarından oluşan yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda, sağlık turizmi alanında önemli bir yere sahip olan Medical Park Ordu Hastanesi, verdikleri kaliteli ve çok yönlü sağlık hizmetleri, donanımlı hekim kadrosuyla ile ilgili paylaştıkları bilgilerle ziyaretçilerin dikkatini çekti. ‘’Herkes İçin Sağlık’’ sloganıyla yola çıkan, tüm branşlarda uzman kadrosu ve nitelikli hizmet anlayışı ile dikkat çeken Medical Park Ordu Hastanesi yabancı Arap yatırımcı ve turizmciler  tarafından özellikle estetik cerrahisi, saç ekimi, obezite cerrahisi ve onkoloji bölümleri ile Medical Park standı tüm yabancı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.   Başta Avrupa’nın çeşitli ülkeleri olmak üzere Gürcistan, Azerbeycan gibi ülkelerden de estetik cerrahisi, obezite cerrahisi gibi ihtiyaçlar için Ordu Medical Park Hastanesi’nin tercih edilmesine Arap dünyasından da büyük talep geleceği görüldü.  Ayrıca MENA Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi kapsamında aynı gün 14 ülkeden kente gelen 35 yatırımcı ve  işadamı Medical Park Ordu Hastanesine ziyarette bulundu. Sağlık turizminin bölge için önemi ve yatırım imkanları hakkında karşılıklı fikir alış verişinin yanı sıra Medical Park Ordu Hastanesinde verilen hizmet ve yapılan uygulamalar hakkında yerinde bilgiler verildi. Özellikle estetik ve saç ekimi bölümünü çok beğendiklerini dile getiren Arap iş adamları ve yatırımcılar bölgeye sağlık turizmi alanında  destek olacaklarını ilettiler. Ziyaretin sonunda ise Hastane yönetimine  göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek hastaneden ayrıldılar.  
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve THY ortak organizasyonu olarak düzenlenen "2. Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi toplantısı Ordu’da gerçekleşti.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ordu Valiliği ve THY ortak organizasyonu olarak düzenlenen  "2. Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi toplantısı Ordu’da gerçekleşti.

03-05 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşen ve  turizm alanında faaliyet gösteren acente, tur operatörleri, basın ve sosyal medya temsilcileri ile iş adamlarından oluşan yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda, sağlık turizmi alanında önemli bir yere sahip olan Medical Park Ordu Hastanesi, verdikleri kaliteli ve çok yönlü sağlık hizmetleri, donanımlı hekim kadrosuyla ile ilgili paylaştıkları bilgilerle ziyaretçilerin dikkatini çekti.

‘’Herkes İçin Sağlık’’ sloganıyla yola çıkan, tüm branşlarda uzman kadrosu ve nitelikli hizmet anlayışı ile dikkat çeken Medical Park Ordu Hastanesi yabancı Arap yatırımcı ve turizmciler  tarafından özellikle estetik cerrahisi, saç ekimi, obezite cerrahisi ve onkoloji bölümleri ile Medical Park standı tüm yabancı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 

 Başta Avrupa’nın çeşitli ülkeleri olmak üzere Gürcistan, Azerbeycan gibi ülkelerden de estetik cerrahisi, obezite cerrahisi gibi ihtiyaçlar için Ordu Medical Park Hastanesi’nin tercih edilmesine Arap dünyasından da büyük talep geleceği görüldü. 

Ayrıca MENA Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi kapsamında aynı gün 14 ülkeden kente gelen 35 yatırımcı ve  işadamı Medical Park Ordu Hastanesine ziyarette bulundu. Sağlık turizminin bölge için önemi ve yatırım imkanları hakkında karşılıklı fikir alış verişinin yanı sıra Medical Park Ordu Hastanesinde verilen hizmet ve yapılan uygulamalar hakkında yerinde bilgiler verildi. Özellikle estetik ve saç ekimi bölümünü çok beğendiklerini dile getiren Arap iş adamları ve yatırımcılar bölgeye sağlık turizmi alanında  destek olacaklarını ilettiler. Ziyaretin sonunda ise Hastane yönetimine  göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek hastaneden ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.