ORHAN ÜMİT FELEK VEFAT ETTİ

Gündem 08.07.2022 - 00:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4385+ kez okundu.
 

ORHAN ÜMİT FELEK VEFAT ETTİ

Ordu’da muhasebeciler odası kurucusu duayen muhasebeci Orhan Ümit Felek vefat etti.

Ordu’da muhasebeciler odası kurucusu  duayen muhasebeci Orhan Ümit Felek vefat etti. Ordu Mali Müşavirler Odası’nı kuran ve uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Orhan Ümit Felek mesleği bırakınca Altınordu Kuylu Mahallesi’ndeki evinde yaşıyordu. Orhan Ümit Felek dün sabah saatlerinde yaşamını yitirirken, ölümü Ordu’da büyük üzüntü yarattı.  Merhum Orhan Ümit’in  cenazesi bugün Orta Camide kılınacak olan ikindi namazına müteakip cenaze namazından sonra Kuylu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Tribün ailesi olarak merhum Orhan Ümit Felek’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  
Ordu’da muhasebeciler odası kurucusu duayen muhasebeci Orhan Ümit Felek vefat etti.

Ordu’da muhasebeciler odası kurucusu  duayen muhasebeci Orhan Ümit Felek vefat etti. Ordu Mali Müşavirler Odası’nı kuran ve uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Orhan Ümit Felek mesleği bırakınca Altınordu Kuylu Mahallesi’ndeki evinde yaşıyordu.
Orhan Ümit Felek dün sabah saatlerinde yaşamını yitirirken, ölümü Ordu’da büyük üzüntü yarattı. 
Merhum Orhan Ümit’in  cenazesi bugün Orta Camide kılınacak olan ikindi namazına müteakip cenaze namazından sonra Kuylu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
Tribün ailesi olarak merhum Orhan Ümit Felek’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.