ORGANiZASYONLAR DEVAM EDiYOR

Spor 14.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3400+ kez okundu.
 

ORGANiZASYONLAR DEVAM EDiYOR

Her hafta bir organizasyon, sporcularla dolu Spor Salonları ile Ordu Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Her hafta bir organizasyon, sporcularla dolu Spor Salonları ile Ordu Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakaları, U23 Türkiye Güreş Şampiyonası, Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Çeyrek Final Maçları, Halk Oyunları Grup Yarışmalarının ardından Ordu’ya Güreşin Yıldız adayları geliyor. Okul Sporları Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Grup Müsabakaları  16-18 Mart 2018 tarihlerinde Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. 12 ilden 300 sporcu katılıyor. İlimizden takımının da katılacağı yarışmaların  açılış seremonisi ise 16 Mart 2018 Cuma günü saat 14:00’da yapılacak. Organizasyonla ilgili bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “İlimizde Sporcu sayısı da organizasyon sayısı da her geçen gün artıyor. 15 gün içinde ilimizde üç yarışmayı da başarı ile bitirdik. Sırada minderin yıldızlar adayları var.  Toplamda sporcu, antrenör, idareci ve hakemlerle 500 kişinin katılacağı Ata sporumuz Güreş yarışmalarında Ordulu pehlivanlarımızda mücadele edecek. Pehlivanlarımızdan madalyalar bekliyorum Şampiyonaya ilimiz güreşçileri çok iyi azırlandı. Pehlivanlarımıza çok güveniyorum madalya kürsüsünde sporcularımız eksik olmayacaktır. Ordulu hemşehrilerimizi güreşçilerimize destek olmaları için bekleriz” dedi.
Her hafta bir organizasyon, sporcularla dolu Spor Salonları ile Ordu Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Her hafta bir organizasyon, sporcularla dolu Spor Salonları ile Ordu Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakaları, U23 Türkiye Güreş Şampiyonası, Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Çeyrek Final Maçları, Halk Oyunları Grup Yarışmalarının ardından Ordu’ya Güreşin Yıldız adayları geliyor.

Okul Sporları Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Grup Müsabakaları  16-18 Mart 2018 tarihlerinde Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. 12 ilden 300 sporcu katılıyor.

İlimizden takımının da katılacağı yarışmaların  açılış seremonisi ise 16 Mart 2018 Cuma günü saat 14:00’da yapılacak.

Organizasyonla ilgili bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “İlimizde Sporcu sayısı da organizasyon sayısı da her geçen gün artıyor. 15 gün içinde ilimizde üç yarışmayı da başarı ile bitirdik. Sırada minderin yıldızlar adayları var.  Toplamda sporcu, antrenör, idareci ve hakemlerle 500 kişinin katılacağı Ata sporumuz Güreş yarışmalarında Ordulu pehlivanlarımızda mücadele edecek.

Pehlivanlarımızdan madalyalar bekliyorum

Şampiyonaya ilimiz güreşçileri çok iyi azırlandı. Pehlivanlarımıza çok güveniyorum madalya kürsüsünde sporcularımız eksik olmayacaktır. Ordulu hemşehrilerimizi güreşçilerimize destek olmaları için bekleriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.