ORGANİK VE YÖRESEL ÜRÜNLER BU PAZARDA OLACAK

Gündem 31.07.2018 - 16:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4035+ kez okundu.
 

ORGANİK VE YÖRESEL ÜRÜNLER BU PAZARDA OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan ve toplam 336 m2lik alanda kurulan “Yöresel Ürünler Pazarı”nda çalışmalar tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan ve toplam 336 m2lik alanda kurulan “Yöresel Ürünler Pazarı”nda çalışmalar tamamlandı. “Yöresel Ürünler Pazarı”nda incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, pazarın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini, satılacak yöresel ve organik ürünlerin vatandaşlardan büyük ilgi göreceğini söyledi. PAZARDA 17 ADET AHŞAP SATIŞ BİRİMİ VAR Her biri 3 m2den oluşan toplam 17 adet ahşap satış biriminin yer aldığı proje hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “El emeği çarşımızın hemen yanında bulunan alanı ‘Yöresel Ürünler Pazarı’ olarak düzenledik. Daha önce sebze pazarlarında satılan yöresel ve organik ürünlerimiz burada sergilenip satılacak. Alan içerisinde 2’li döküm çeşme de yer alacak” dedi. YÖRESEL VE ORGANİK ÜRÜNLER BÜYÜK İLGİ GÖRECEK Yüzde yüz doğal ve yerli olan ürünlerin satışa sunulacağı Yöresel Ürünler Pazarı’nın büyük ilgi görmesini beklediklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Vatandaşlarımız bu dükkânlardan ceviz, konserve, süt, yoğurt, peynir, yumurta, bal, reçel ve salça gibi gıda maddelerini alabilecek. Sağlıklı beslenmek için doğal ve organik ürünler almak isteyen hemşehrilerimiz, istedikleri organik ürünleri burada bulabilecek” diye konuştu. PAZARDA SATILAN ÜRÜNLER AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAYACAK Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan “El Emeği Çarşısı”nın da büyük ilgi gördüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu projelerimizle birlikte onlarca kadın vatandaşımız, ürettikleri ürünleri paraya döndürme şansı yakaladıkları gibi aile bütçelerine katkı sağlıyor ve ihtiyaçlarını giderebiliyor. Buradan elde edilen kazanç ile hem çocuklarını okutuyor hem de ihtiyaç sahiplerine destek veriyor. Büyükşehir Belediyemizin kendilerine sunduğu bu hizmetle daha fazla kazanan vatandaşlarımız, düzenli bir mekânda olmaktan dolayı büyük memnuniyet yaşıyor. Yöresel Ürünler Pazarımızda da benzer kazanımları görmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan ve toplam 336 m2lik alanda kurulan “Yöresel Ürünler Pazarı”nda çalışmalar tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan ve toplam 336 m2lik alanda kurulan “Yöresel Ürünler Pazarı”nda çalışmalar tamamlandı. “Yöresel Ürünler Pazarı”nda incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, pazarın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini, satılacak yöresel ve organik ürünlerin vatandaşlardan büyük ilgi göreceğini söyledi.

PAZARDA 17 ADET AHŞAP SATIŞ BİRİMİ VAR

Her biri 3 m2den oluşan toplam 17 adet ahşap satış biriminin yer aldığı proje hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “El emeği çarşımızın hemen yanında bulunan alanı ‘Yöresel Ürünler Pazarı’ olarak düzenledik. Daha önce sebze pazarlarında satılan yöresel ve organik ürünlerimiz burada sergilenip satılacak. Alan içerisinde 2’li döküm çeşme de yer alacak” dedi.

YÖRESEL VE ORGANİK ÜRÜNLER BÜYÜK İLGİ GÖRECEK

Yüzde yüz doğal ve yerli olan ürünlerin satışa sunulacağı Yöresel Ürünler Pazarı’nın büyük ilgi görmesini beklediklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Vatandaşlarımız bu dükkânlardan ceviz, konserve, süt, yoğurt, peynir, yumurta, bal, reçel ve salça gibi gıda maddelerini alabilecek. Sağlıklı beslenmek için doğal ve organik ürünler almak isteyen hemşehrilerimiz, istedikleri organik ürünleri burada bulabilecek” diye konuştu.

PAZARDA SATILAN ÜRÜNLER AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAYACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan “El Emeği Çarşısı”nın da büyük ilgi gördüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu projelerimizle birlikte onlarca kadın vatandaşımız, ürettikleri ürünleri paraya döndürme şansı yakaladıkları gibi aile bütçelerine katkı sağlıyor ve ihtiyaçlarını giderebiliyor. Buradan elde edilen kazanç ile hem çocuklarını okutuyor hem de ihtiyaç sahiplerine destek veriyor. Büyükşehir Belediyemizin kendilerine sunduğu bu hizmetle daha fazla kazanan vatandaşlarımız, düzenli bir mekânda olmaktan dolayı büyük memnuniyet yaşıyor. Yöresel Ürünler Pazarımızda da benzer kazanımları görmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.