ORDUSPOR YÖNETİMİ YENİDEN SEÇİME GİDİYOR

Spor 14.07.2015 - 19:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4105+ kez okundu.
 

ORDUSPOR YÖNETİMİ YENİDEN SEÇİME GİDİYOR

Orduspor’da yeniden olağanüstü genel kurul kararı alındı.

 Geçtiğimiz haftalarda kongre yapan ve başkanlığa Yaşar Pamuk’un getirildiği Orduspor’da yeniden olağanüstü genel kurul kararı alındı. 4 Temmuz ‘da yapılan seçimle başkan seçilen Yaşar Pamuk ve yönetimi aradan 10 gün geçmesine rağmen yeniden olağanüstü genel kurul kararı aldı. Bu kararın alınmasında en önemli etkenin yapılan kongrede Nedim Türkmen yönetiminin genel kurul tarafından ibra edilmesi ve 50 milyonluk borcun kulübe kalması olarak gösterilirken, yine kongrede mevcut yönetimin güçlendirilmesi amaçlandığı ve yönetimden bazı isimlerin çıkartılıp yerine yeni isimler ilave edilecek. Bu arada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, daha önce yaptığı açıklamada yapılan kongrenin kulüpteki sorunları çözmediği tam aksine artırdığını ifade ederek yeniden olağan üstü seçim istemişti. Başkan Yılmaz, Başkan Geçmiş yönetim ibra ediliyor. 47 milyonluk borç devralınıyor. Devreden açısından bulunmaz bir nimet bu. Yeni gelen arkadaşların kongre tutanaklarını gözden geçirmesi lazım. Çünkü transfer tahtası kapalı, 47 milyonluk borç resmi olarak tescillendi. Geçmiş yönetim ibra edildi. Dolayısıyla bu konularla ilgili belirsizliğin giderilmesi lazım. Bu belirsizliği giderecek olanda hem yeni yönetim, hem eski başkandır. Ben bu kongrenin tekrar yapılması kanaatindeyim.” şeklinde açıklama yapmıştı. Tüm bu gelişmelerden sonra yeniden seçim kararı alan Orduspor’da Olağanüstü kongre 28 Temmuz tarihinde yapılacak. Çoğunluk sağlanamasa 4 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.
Orduspor’da yeniden olağanüstü genel kurul kararı alındı.

 Geçtiğimiz haftalarda kongre yapan ve başkanlığa Yaşar Pamuk’un getirildiği Orduspor’da yeniden olağanüstü genel kurul kararı alındı. 4 Temmuz ‘da yapılan seçimle başkan seçilen Yaşar Pamuk ve yönetimi aradan 10 gün geçmesine rağmen yeniden olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Bu kararın alınmasında en önemli etkenin yapılan kongrede Nedim Türkmen yönetiminin genel kurul tarafından ibra edilmesi ve 50 milyonluk borcun kulübe kalması olarak gösterilirken, yine kongrede mevcut yönetimin güçlendirilmesi amaçlandığı ve yönetimden bazı isimlerin çıkartılıp yerine yeni isimler ilave edilecek.

Bu arada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, daha önce yaptığı açıklamada yapılan kongrenin kulüpteki sorunları çözmediği tam aksine artırdığını ifade ederek yeniden olağan üstü seçim istemişti.

Başkan Yılmaz, Başkan Geçmiş yönetim ibra ediliyor. 47 milyonluk borç devralınıyor. Devreden açısından bulunmaz bir nimet bu. Yeni gelen arkadaşların kongre tutanaklarını gözden geçirmesi lazım. Çünkü transfer tahtası kapalı, 47 milyonluk borç resmi olarak tescillendi. Geçmiş yönetim ibra edildi. Dolayısıyla bu konularla ilgili belirsizliğin giderilmesi lazım. Bu belirsizliği giderecek olanda hem yeni yönetim, hem eski başkandır. Ben bu kongrenin tekrar yapılması kanaatindeyim.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Tüm bu gelişmelerden sonra yeniden seçim kararı alan Orduspor’da Olağanüstü kongre 28 Temmuz tarihinde yapılacak. Çoğunluk sağlanamasa 4 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.