ORDU'NUN DERELERİNİ SORUN OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ

Gündem 23.05.2014 - 18:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3687+ kez okundu.
 

ORDU'NUN DERELERİNİ SORUN OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe sınırları içerisinde 66 adet dere bulunduğunu, bunların ıslahı ile ilgili çalışma başlatılacaklarını söyledi.

"Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi içme suyu, dere ıslahı ve mesire yerleri"  ile ilgili bilgilendirme toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu,  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  OSKI Genel Müdürü Fatih Yürük, Devlet Su İşleri (DSI) 17. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir, DSI Ordu Şube Müdürü Coşkun Alp, ilçe belediye başkanları ve başkan yardımcıları katıldı.   Toplantıda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Melet ve Civil Irmağı ile  Bülbül Deresi’nin kendileri çok önemli olduğunu vurgularken;  Bülbül Deresi’nde 2 kilometrelik bölümün ıslah ve istinat çalışmalarının ardından yürüyüş ve araç yolu ile  yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyledi.   Belediye Başkanı Engin  Tekintaş:  “Bülbül Deresi şehir merkezinden geçiyor. Belli bir bölümünün istinatı ve alt yapısı ile ilgili çalışma yapılmış fakat Kemer Köprü'den sonrasına devam edilmemiştir. Biz, 2 kilometrelik bir alanı ileriye doğru ıslah edilmesini istiyoruz. Daha sonra Bülbül Deresi'nin her iki yakasında  kamusal  alan oluşturacağız. Gerek yol, gerekse de  yeşil alan ve yürüyüş yoluyla ilgili çalışma yapmak istiyoruz. Altınordu ilçesi sınırlarında tespit ettiğimiz 66 ayrı dere var.  Melet ve  Civil Irmağı ile Bülbül Deresi bizim için çok önemlidir. Buralar ile ilgili genel bir tarama yaparak, iyileştirme çalışmasına en kısa zamanda başlayacağız" dedi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe sınırları içerisinde 66 adet dere bulunduğunu, bunların ıslahı ile ilgili çalışma başlatılacaklarını söyledi.
"Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi içme suyu, dere ıslahı ve mesire yerleri"  ile ilgili bilgilendirme toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu,  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  OSKI Genel Müdürü Fatih Yürük, Devlet Su İşleri (DSI) 17. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir, DSI Ordu Şube Müdürü Coşkun Alp, ilçe belediye başkanları ve başkan yardımcıları katıldı.
 
Toplantıda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Melet ve Civil Irmağı ile  Bülbül Deresi’nin kendileri çok önemli olduğunu vurgularken;  Bülbül Deresi’nde 2 kilometrelik bölümün ıslah ve istinat çalışmalarının ardından yürüyüş ve araç yolu ile  yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyledi.
 
Belediye Başkanı Engin  Tekintaş:  “Bülbül Deresi şehir merkezinden geçiyor. Belli bir bölümünün istinatı ve alt yapısı ile ilgili çalışma yapılmış fakat Kemer Köprü'den sonrasına devam edilmemiştir. Biz, 2 kilometrelik bir alanı ileriye doğru ıslah edilmesini istiyoruz. Daha sonra Bülbül Deresi'nin her iki yakasında  kamusal  alan oluşturacağız. Gerek yol, gerekse de  yeşil alan ve yürüyüş yoluyla ilgili çalışma yapmak istiyoruz.
Altınordu ilçesi sınırlarında tespit ettiğimiz 66 ayrı dere var.  Melet ve  Civil Irmağı ile Bülbül Deresi bizim için çok önemlidir. Buralar ile ilgili genel bir tarama yaparak, iyileştirme çalışmasına en kısa zamanda başlayacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.