ORDULULAR TÜRK SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

Kültür 07.04.2018 - 13:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3307+ kez okundu.
 

ORDULULAR TÜRK SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Türk Sanat Müziği Konseri” gerçekleştirildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Türk Sanat Müziği Konseri” gerçekleştirildi Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve sunuculuğunu eski hakemlerden Ali Can Lakot’un yaptığı “Özdemir Hafızoğlu Türk Sanat Müziği Konseri”ne Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, daire başkanları, şube müdürleri, protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Konsere katılanlar, Sanatçı Özdemir Hafızoğlu ve beraberindeki solistler tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK BU TÜR ETKİNLİKLERE HER ZAMAN VARIZ Konserin ardından sahneye çıkan Genel Sekreter Civelek, Sanatçı Özdemir Hafızoğlu ve ekibini tebrik ederek çiçek takdim etti. Genel Sekreter Civelek müziğin insanların hayattaki etkileşimlerinden esinlendiğini belirterek, “Müzik insanların hayattaki etkileşimlerinden doğuyor. Bugün de çok değerli sanatçımız Özdemir Hafızoğlu’nun hayatının notalara aksettiği bir günü yaşadık. Kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür etkinliklere her zaman varız ve desteklemeye hazırız” dedi Sanatçı Özdemir Hafızoğlu ise “Programımıza katılan tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki Türk Müziğini destekliyorsunuz” diye konuştu. Programın sunuculuğunu yapan eski hakem Ali Can Lakot da “Bizi herkes yeşil sahalardan tanıyor ama bu akşam farklı bir yönümüzle karşınıza çıkarak sizlerle birlikte olduk. Sanatı seviyoruz ve sanatı destekliyoruz. Bu akşam şefimiz Özdemir Hafızoğlu ve öğrencilerinin müzik ziyafetini hep birlikte dinledik. Kendilerine ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Türk Sanat Müziği Konseri” gerçekleştirildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Türk Sanat Müziği Konseri” gerçekleştirildi

Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve sunuculuğunu eski hakemlerden Ali Can Lakot’un yaptığı “Özdemir Hafızoğlu Türk Sanat Müziği Konseri”ne Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, daire başkanları, şube müdürleri, protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Konsere katılanlar, Sanatçı Özdemir Hafızoğlu ve beraberindeki solistler tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK BU TÜR ETKİNLİKLERE HER ZAMAN VARIZ

Konserin ardından sahneye çıkan Genel Sekreter Civelek, Sanatçı Özdemir Hafızoğlu ve ekibini tebrik ederek çiçek takdim etti. Genel Sekreter Civelek müziğin insanların hayattaki etkileşimlerinden esinlendiğini belirterek, “Müzik insanların hayattaki etkileşimlerinden doğuyor. Bugün de çok değerli sanatçımız Özdemir Hafızoğlu’nun hayatının notalara aksettiği bir günü yaşadık. Kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür etkinliklere her zaman varız ve desteklemeye hazırız” dedi

Sanatçı Özdemir Hafızoğlu ise “Programımıza katılan tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki Türk Müziğini destekliyorsunuz” diye konuştu.

Programın sunuculuğunu yapan eski hakem Ali Can Lakot da “Bizi herkes yeşil sahalardan tanıyor ama bu akşam farklı bir yönümüzle karşınıza çıkarak sizlerle birlikte olduk. Sanatı seviyoruz ve sanatı destekliyoruz. Bu akşam şefimiz Özdemir Hafızoğlu ve öğrencilerinin müzik ziyafetini hep birlikte dinledik. Kendilerine ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.