ORDULU GÜREŞÇİ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Spor 17.05.2022 - 06:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3453+ kez okundu.
 

ORDULU GÜREŞÇİ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren Sporcu Eğitim Merkezi Sporcusu Ahmet Eremekter Türkiye ikincisi oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren Sporcu Eğitim Merkezi Sporcusu Ahmet Eremekter Türkiye ikincisi oldu. Antalya’da düzenlenen 24. Uluslararası 17 Yaş Altı Güreş Zafer Kupasında 92 kilogramda grekoromen stilde güreşen Ahmet Eremekter Türkiye ikincisi oldu. Ordulu pehlivan Türkiye Güreş Milli takımına girmeye hak kazandı.  Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç kazanılan başarıdan dolayı milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İl Müdürü Genç,” Ordu İlimizde 12 ilçemizde bin 500'e yakın sporcumuz her gün olimpiyatlarda, dünya şampiyonasında, Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etme hayali ile mindere çıkıyorlar. Çekirdekten yetişen sporcularımızdan bir başarı daha geldi. Sporcumuzu kazanmış olduğu dereceden dolayı kutlar, milli takım yolunda başarılar dilerim. Spora yatırım ve desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim. ” dedi. ”dedi.      
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren Sporcu Eğitim Merkezi Sporcusu Ahmet Eremekter Türkiye ikincisi oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren Sporcu Eğitim Merkezi Sporcusu Ahmet Eremekter Türkiye ikincisi oldu.

Antalya’da düzenlenen 24. Uluslararası 17 Yaş Altı Güreş Zafer Kupasında 92 kilogramda grekoromen stilde güreşen Ahmet Eremekter Türkiye ikincisi oldu. Ordulu pehlivan Türkiye Güreş Milli takımına girmeye hak kazandı.

 Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç kazanılan başarıdan dolayı milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İl Müdürü Genç,” Ordu İlimizde 12 ilçemizde bin 500'e yakın sporcumuz her gün olimpiyatlarda, dünya şampiyonasında, Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etme hayali ile mindere çıkıyorlar. Çekirdekten yetişen sporcularımızdan bir başarı daha geldi. Sporcumuzu kazanmış olduğu dereceden dolayı kutlar, milli takım yolunda başarılar dilerim. Spora yatırım ve desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim. ” dedi. ”dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.