ORDU'DA KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Asayiş 22.10.2015 - 09:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2249+ kez okundu.
 

ORDU'DA KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Ordu’da kaçakçılığa yönelik operasyonlar devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğğü’ne bağlı ekipler, Salı günü rutin yol kontrolü sırasında şüpheli bir kamyonu durup yaptıkları aramada tam 72 bin paket kaçak sigara ele geçirdiler.

Ordu’da kaçakçılara geçit yok. Sordu Emniyet Müdürlüğü’nün son zamanlarda yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu ve sigara kaçakçılığına yönelik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Bu seferde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Salı günü rutin yol kontrolleri sırasında durdukları bir kamyonda tam 72 bin 390 paket kaçak sigara ele geçirdiler. Emniyet Müdürlüğü’nden operasyon hakkında yapılan açıklama, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, 20.10.2015 günü Cumhuriyet Mahallesi Sağra Kavşağında bir kamyonda yapılan arama neticesinde 72.390 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.” denildi.
Ordu’da kaçakçılığa yönelik operasyonlar devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğğü’ne bağlı ekipler, Salı günü rutin yol kontrolü sırasında şüpheli bir kamyonu durup yaptıkları aramada tam 72 bin paket kaçak sigara ele geçirdiler.

Ordu’da kaçakçılara geçit yok. Sordu Emniyet Müdürlüğü’nün son zamanlarda yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu ve sigara kaçakçılığına yönelik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Bu seferde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Salı günü rutin yol kontrolleri sırasında durdukları bir kamyonda tam 72 bin 390 paket kaçak sigara ele geçirdiler.

Emniyet Müdürlüğü’nden operasyon hakkında yapılan açıklama, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, 20.10.2015 günü Cumhuriyet Mahallesi Sağra Kavşağında bir kamyonda yapılan arama neticesinde 72.390 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.