ORDU'DA DENİZDEN BAYAN CESEDİ ÇIKTI

Asayiş 16.04.2017 - 15:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3608+ kez okundu.
 

ORDU'DA DENİZDEN BAYAN CESEDİ ÇIKTI

Samsun'da iki ay önce kaybolan Ordulu kadının cansız bedeni denizde bulundu.

Samsun'un Canik İlçesi'nde oturan Ordu’nun Altınordu Hacılar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Fethiye Başköy, 15 Şubat günü evden ayrıldı. Geç saatlere kadar eve dönmeyince emekli başkomiser olan eşi Mustafa Başköy, Canik Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis güvenlik kameraları görüntülerinden Fethiye Başköyün Canik İlçesi batıpark sahilinde olduğunu belirledi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerine AFAD, Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı  dalgıç polisler ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler, havadan, karadan ve denizden yaptığı aramalara rağmen Fethiye Başköy'e ulaşılamadı. Costal mevkiinde bulundu Önceki gün Tekkeköy İlçesi Costal mevkiinde oturan bir vatandaş, polisi arayıp denizde kadın cesedi olduğunu bildirdi. Olay yerine giden dalgıç polisler kadın cesedini sahile çıkarttı. Ceset üzerinde yapılan incelemede herhangi bir yara izine rastlanmadı. Polis ve jandarma ekipleri bulunan cesedin Fethiye Başköy'e ait olduğunu belirleyip ailesine haber verdi. Olay yerine gelen emekli başkomiser Mustafa Başköy ile oğlu Fatih Başköy cesedi teşhis ettikten sonra gözyaşlarına boğuldu.Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Samsun'da iki ay önce kaybolan Ordulu kadının cansız bedeni denizde bulundu.

Samsun'un Canik İlçesi'nde oturan Ordu’nun Altınordu Hacılar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Fethiye Başköy, 15 Şubat günü evden ayrıldı. Geç saatlere kadar eve dönmeyince emekli başkomiser olan eşi Mustafa Başköy, Canik Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis güvenlik kameraları görüntülerinden Fethiye Başköyün Canik İlçesi batıpark sahilinde olduğunu belirledi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerine AFAD, Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı  dalgıç polisler ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler, havadan, karadan ve denizden yaptığı aramalara rağmen Fethiye Başköy'e ulaşılamadı.

Costal mevkiinde bulundu


Önceki gün Tekkeköy İlçesi Costal mevkiinde oturan bir vatandaş, polisi arayıp denizde kadın cesedi olduğunu bildirdi. Olay yerine giden dalgıç polisler kadın cesedini sahile çıkarttı. Ceset üzerinde yapılan incelemede herhangi bir yara izine rastlanmadı. Polis ve jandarma ekipleri bulunan cesedin Fethiye Başköy'e ait olduğunu belirleyip ailesine haber verdi. Olay yerine gelen emekli başkomiser Mustafa Başköy ile oğlu Fatih Başköy cesedi teşhis ettikten sonra gözyaşlarına boğuldu.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.