ORDU'DA ATLETİZM ATAĞI

Spor 14.12.2017 - 09:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2978+ kez okundu.
 

ORDU'DA ATLETİZM ATAĞI

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm branşında alt yapı atağı başlattı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm branşında alt yapı atağı başlattı.  Türkiye Atletizm Federasyonundan görevli olarak gelen Eğitmen Necati Çeteci ve Ümit Sükat dört gün boyunca Ordu ve ilçelerinin Atletizm alanları İle ilgili incelemelerde bulundu.   Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ Atletizm Federasyonumuzdan ilimizde yapılacak atletizm faaliyetlerin daha iyi ortamlarda yapılıp altyapı çalışmalarının artırılması için destek istedik. Federasyonumuzda bizlere destek olması için alanında uzman iki eğitmeni ilimize görevlendirdi. Hocalarımızla birlikte ilimiz tesislerinde ve koşu parkuru olabilecek alanlarda incelemelerde bulunduk. Ayrıca hocalarımız atletizm yapılan ilçelerimizdeki antrenör ve sporcularımızı ziyaret edip çalışmalarla ilgili istişarede bulundular.   -Köy Kent Projesi alanında Türkiye Şampiyonası   Çavdar köyü Köy Kent projesinin olduğu alanda yapılan incelemeler sonucunda hocalarımız kros branşında Türkiye Şampiyonasının yapılabileceği konusunda bizlere müjde verdiler. “Türkiye'de ilk kez merhum Başbakan Bülent ECEVİT'in 'Hayalim' dediği 'Köy-Kent Projesi' Ordu'nun Mesudiye İlçesinde, merkezi Çavdar Köyü olmak üzere Esatlı, Türkköyü, Kışlacık, Çardaklı, Yuvalı, Dayılı, Göçbeyi ve Ilışar köylerinde uygulandı. 2000 yılındaki proje kapsamında Çavdar Köyü'ne Köy Kent Spor Sahası yapılmıştı”   Mesudiye Çavdar köyünde yapılan 80 dönümlük spor sahasında yapılacak Türkiye Kros Şampiyonası tarihi öykü barındıran yarışlardan biri olacak.   - Ulugöl Tabiat Parkında ödüllü Ulusal koşu   Ordu Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak ödüllü Yol koşusunun parkurunu da inceleyen heyet yarışmanın Federasyon Faaliyet programına alınabileceğini, muhteşem bir doğa içinde yapılacak yarışların büyük ilgi çekeceği noktasında görüş bildirdi. İnşallah 2018 yılında Ulugöl Tabiat Parkı Koşusu Ulusala taşınacak dedi.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm branşında alt yapı atağı başlattı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm branşında alt yapı atağı başlattı. 

Türkiye Atletizm Federasyonundan görevli olarak gelen Eğitmen Necati Çeteci ve Ümit Sükat dört gün boyunca Ordu ve ilçelerinin Atletizm alanları İle ilgili incelemelerde bulundu.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ Atletizm Federasyonumuzdan ilimizde yapılacak atletizm faaliyetlerin daha iyi ortamlarda yapılıp altyapı çalışmalarının artırılması için destek istedik. Federasyonumuzda bizlere destek olması için alanında uzman iki eğitmeni ilimize görevlendirdi. Hocalarımızla birlikte ilimiz tesislerinde ve koşu parkuru olabilecek alanlarda incelemelerde bulunduk. Ayrıca hocalarımız atletizm yapılan ilçelerimizdeki antrenör ve sporcularımızı ziyaret edip çalışmalarla ilgili istişarede bulundular.
 
-Köy Kent Projesi alanında Türkiye Şampiyonası
 
Çavdar köyü Köy Kent projesinin olduğu alanda yapılan incelemeler sonucunda hocalarımız kros branşında Türkiye Şampiyonasının yapılabileceği konusunda bizlere müjde verdiler.
“Türkiye'de ilk kez merhum Başbakan Bülent ECEVİT'in 'Hayalim' dediği 'Köy-Kent Projesi' Ordu'nun Mesudiye İlçesinde, merkezi Çavdar Köyü olmak üzere Esatlı, Türkköyü, Kışlacık, Çardaklı, Yuvalı, Dayılı, Göçbeyi ve Ilışar köylerinde uygulandı. 2000 yılındaki proje kapsamında Çavdar Köyü'ne Köy Kent Spor Sahası yapılmıştı”
 
Mesudiye Çavdar köyünde yapılan 80 dönümlük spor sahasında yapılacak Türkiye Kros Şampiyonası tarihi öykü barındıran yarışlardan biri olacak.
 
- Ulugöl Tabiat Parkında ödüllü Ulusal koşu
 
Ordu Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak ödüllü Yol koşusunun parkurunu da inceleyen heyet yarışmanın Federasyon Faaliyet programına alınabileceğini, muhteşem bir doğa içinde yapılacak yarışların büyük ilgi çekeceği noktasında görüş bildirdi. İnşallah 2018 yılında Ulugöl Tabiat Parkı Koşusu Ulusala taşınacak dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.