ORDU TSO BİR EĞİTİM PROJESİNİ DAHA HAYATA GEÇİRDİ

Gündem 02.03.2015 - 17:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3336+ kez okundu.
 

ORDU TSO BİR EĞİTİM PROJESİNİ DAHA HAYATA GEÇİRDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu ilinin Avrupa Birliği ve bağlı bulunulan Kalkınma Ajansı ile birlikte diğer teşvik mekanizmalarından aldığı hibe payının artırılması amacı ile, ilin proje hazırlama kapasitesinin artırılmasına hizmet edecek, “Ofisimiz Kuruluyor, Projeler Yazılıyor” isimli eğitim projesini hayata geçirdi.

23-27 Şubat tarihleri arasında 5 gün süre ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonlarında 35 kurum temsilcisine yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi. Ordu Yatırım Destek Ofisinin de katkılarıyla gerçekleştirilen eğitim programına, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Proje Ekibinin Yanı Sıra, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Üniversitesi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Ordu Ticaret Borsası, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okul Müdürlükleri, Arıcılık Araştırma Enstitüsü, Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği gibi birçok kurum ve kuruluş katılım gerçekleştirdi. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Uzman Ali ÖZTÜFEKÇİ tarafından verilen ve 5 gün süren eğitim sonunda düzenlenen katılım belgesi sertifika töreninde, proje hazırlama konusunda eğitim ihtiyacının bir ölçüde giderilmeye çalışıldığını ve eğitimin verimli geçtiğini söyledi. Gerçekleştirilen eğitim programının, proje hazırlama ve uygulama aşamasında katkı sağlayacağını belirten Servet ŞAHİN, Kurum ve kuruluşlarımızın proje odaklı çalışmaları, ilimizin çeşitli kaynaklardan daha çok hibe almasını sağlayacaktır. Kurumumuz Proje Ofisi bu konuda tüm kurumlarımıza Ordu Yatırım Destek Ofisi ile birlikte destek vermeye devam edecektir. Eğitimde edindiğiniz bilgileri uygulayarak hem deneyim ve birikiminizi artıracak hem de kurumlarınıza katkı sağlamış olacaksınız.” dedi. Konuşmaların ardından Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Genel Sekreter Hakkı ÜÇER, Ordu Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Harun GÖÇER ve Eğitmen Ali ÖZTÜFEKÇİ tarafından eğitime katılan 35 katılımcıya katılım belgeleri verildi.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu ilinin Avrupa Birliği ve bağlı bulunulan Kalkınma Ajansı ile birlikte diğer teşvik mekanizmalarından aldığı hibe payının artırılması amacı ile, ilin proje hazırlama kapasitesinin artırılmasına hizmet edecek, “Ofisimiz Kuruluyor, Projeler Yazılıyor” isimli eğitim projesini hayata geçirdi.

23-27 Şubat tarihleri arasında 5 gün süre ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonlarında 35 kurum temsilcisine yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi. 
Ordu Yatırım Destek Ofisinin de katkılarıyla gerçekleştirilen eğitim programına, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Proje Ekibinin Yanı Sıra, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Üniversitesi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Ordu Ticaret Borsası, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okul Müdürlükleri, Arıcılık Araştırma Enstitüsü, Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği gibi birçok kurum ve kuruluş katılım gerçekleştirdi. 
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Uzman Ali ÖZTÜFEKÇİ tarafından verilen ve 5 gün süren eğitim sonunda düzenlenen katılım belgesi sertifika töreninde, proje hazırlama konusunda eğitim ihtiyacının bir ölçüde giderilmeye çalışıldığını ve eğitimin verimli geçtiğini söyledi. 
Gerçekleştirilen eğitim programının, proje hazırlama ve uygulama aşamasında katkı sağlayacağını belirten Servet ŞAHİN, Kurum ve kuruluşlarımızın proje odaklı çalışmaları, ilimizin çeşitli kaynaklardan daha çok hibe almasını sağlayacaktır. Kurumumuz Proje Ofisi bu konuda tüm kurumlarımıza Ordu Yatırım Destek Ofisi ile birlikte destek vermeye devam edecektir. Eğitimde edindiğiniz bilgileri uygulayarak hem deneyim ve birikiminizi artıracak hem de kurumlarınıza katkı sağlamış olacaksınız.” dedi. 
Konuşmaların ardından Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Genel Sekreter Hakkı ÜÇER, Ordu Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Harun GÖÇER ve Eğitmen Ali ÖZTÜFEKÇİ tarafından eğitime katılan 35 katılımcıya katılım belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.