ORDU İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş 11.07.2015 - 03:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4445+ kez okundu.
 

ORDU İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ORDU İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Haziran ayında düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara, içki ve uyuşturucu madde ile bunların imalatında kullanılan çok sayıda ekipman ele geçirdi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, özellikle içki ve sigara ile uyuşturucu madde kaçakçılarına göz açtırmıyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Haziran 2015 ayı içerisinde düzenlediği operasyonlarda toplam 46 kişiyi gözaltına aldı. 46 kişiden 3'ünü tutuklayarak cezaevine gönderen adli makamlar, 43 kişiyi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.    Yeni yılın son çeyreğinde Ordu'daki görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, resmi internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, "Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.   Yapılan operasyonlar kapsamında 50 bin 450 paket kaçak sigara, 12 şişe kaçak içki, 40 kilo 489 gram metaamfetamin, 9 bin 305 adet ecstasy uyuşturucu hap, 1 adet hap imalat makinesi, 1 adeh hap kurutma fırını, 1 adet mikser, 2 adet hassas terazi, 12 adet hap baskı şekil kalıbı, 10 gram kubar esrar, 144 adet kenevir bitkisi, 2 gram sentetik cannabinoid, 5 adet sahte para, 3 adet sahte çek ve sahte araç muayenesi, 1 adet silah, 1 adet şarjör ve 7 adet mermi ele geçirdi.
ORDU İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Haziran ayında düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara, içki ve uyuşturucu madde ile bunların imalatında kullanılan çok sayıda ekipman ele geçirdi.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, özellikle içki ve sigara ile uyuşturucu madde kaçakçılarına göz açtırmıyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Haziran 2015 ayı içerisinde düzenlediği operasyonlarda toplam 46 kişiyi gözaltına aldı. 46 kişiden 3'ünü tutuklayarak cezaevine gönderen adli makamlar, 43 kişiyi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. 

 

Yeni yılın son çeyreğinde Ordu'daki görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, resmi internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, "Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

 

Yapılan operasyonlar kapsamında 50 bin 450 paket kaçak sigara, 12 şişe kaçak içki, 40 kilo 489 gram metaamfetamin, 9 bin 305 adet ecstasy uyuşturucu hap, 1 adet hap imalat makinesi, 1 adeh hap kurutma fırını, 1 adet mikser, 2 adet hassas terazi, 12 adet hap baskı şekil kalıbı, 10 gram kubar esrar, 144 adet kenevir bitkisi, 2 gram sentetik cannabinoid, 5 adet sahte para, 3 adet sahte çek ve sahte araç muayenesi, 1 adet silah, 1 adet şarjör ve 7 adet mermi ele geçirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.