ORDU İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ VE SEL UYARISI

Yaşam 06.10.2015 - 21:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2063+ kez okundu.
 

ORDU İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ VE SEL UYARISI

Meteoroloji’den uyarı geldi. Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, yaptığı son açıklamada yarın Ordu için kuvvetli yağış ve sel uyarısı yaparak gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Sonbahar geldi, beraberinde yağışlı ve soğuk havayı da getirdi. Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, yaptığı son açıklamada aralarında Ordu’nun da olduğu birçok ilde yarın sağanak ve gök gürültülü yağışların görüleceğini açıkladı. Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen yağışlı havayla birlikte hava sıcaklıklarında ciddi düşüş olacağı tahmin edilirken, sıcaklıkların 25 derecelerden 15 derecelere kadar düşeceği tahmininde bulunuldu. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yarın Orta ve Doğu Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; kıyı kesimlerde (Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” Öte yandan Ordu Valiliği de 19 ilçe kaymakamı ve kamu kuruluşlara bir yazı göndererek, görülecek yağışla birlikte oluşabilecek sel, ani su baskını, ulaşımda aksamalar ve yıldırım düşmesi gibi durumlara karşın gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
Meteoroloji’den uyarı geldi. Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, yaptığı son açıklamada yarın Ordu için kuvvetli yağış ve sel uyarısı yaparak gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Sonbahar geldi, beraberinde yağışlı ve soğuk havayı da getirdi. Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, yaptığı son açıklamada aralarında Ordu’nun da olduğu birçok ilde yarın sağanak ve gök gürültülü yağışların görüleceğini açıkladı.

Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen yağışlı havayla birlikte hava sıcaklıklarında ciddi düşüş olacağı tahmin edilirken, sıcaklıkların 25 derecelerden 15 derecelere kadar düşeceği tahmininde bulunuldu.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yarın Orta ve Doğu Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; kıyı kesimlerde (Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Öte yandan Ordu Valiliği de 19 ilçe kaymakamı ve kamu kuruluşlara bir yazı göndererek, görülecek yağışla birlikte oluşabilecek sel, ani su baskını, ulaşımda aksamalar ve yıldırım düşmesi gibi durumlara karşın gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.